TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Etkinlikler

13. Fanta Gençlik Festivali Gaziantep’te

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali’nin sekizinci konseri, festival alanını dolduran 55.000 coşkulu müzik severin enerjisiyle, Gaziantep’te gerçekleşti!
13. Fanta Gençlik Festivali Gaziantep’te
12 yıl içinde toplam 89.500 km yol yaparak, sanatçıları 6 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesi ile Gaziantep Üniversitesi’neki sekizinci konserde, şehri müzik ve eğlenceye doyurdu.

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konser alanını, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan 55.000 enerjik festival sever, Athena ve Hadise’nin sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşadı.

Athena Sahnede Forma Giyerek, Futbolda Kardeşlik Mesajı Verdi!
Konserin başlamasını heyecanla bekleyen sevenlerine, “Bizim ailemiz Kilisli, hemşeri sayılırız.” diyerek sevilen şarkılarını seslendirmeye başlayan Athena, Gaziantepli seyircileri yüksek enerjisiyle coşturdu. Fanta sahnesinde bir ilki gerçekleştiren grup, sahnede üç büyükler ve Gaziantep formaları giyerek, futbolda kardeşlik mesajı verdiği görüntülerle, festival severlerden büyük alkış aldı.

55.000 festival sever için sevilen parçalarını seslendiren Athena, “Tekrardan Gaziantep’te olmak eşsiz bir keyif, gerçekten çok teşekkürler. Sizi çok seviyoruz” dedikten sonra, konserini “Bak Takılmana” şarkısıyla ve alkışlar eşliğinde tamamladı.

Hadise, Gaziantepliler İçin En Sevilen Parçalarını Seslendirdi!
Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, “Diğer şehirlerdeki konserlerimiz de çok güzeldi ama, Gaziantep bambaşka. Allah sizleri nazarlardan korusun” diyerek, coşkusunu festival severlerle paylaştı.

“Stir Me Up” parçası sırasında, dansçıların davul şovuyla konser daha da hareketlenirken Hadise, sevenlerinin tezahürat ve alkışları eşliğinde, “Düm Tek Tek” parçasıyla konserini bitirdi.

Fanta, gittiği her şehire oyun ve eğlenceyi taşımaya devam ediyor!
13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye’nin dört bir yanında hayranları ve müzik severlerle buluşuyor. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek şehirleri de katarak yoluna devam eden Fanta Gençlik Festivali’nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 9 Eylül’de İskenderun Anıt Meydanı’nda gerçekleşecek konserle devam edecek.
Yorum Yazın