TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Etkinlikler

13. Fanta Gençlik Festivali’nin dördüncü konseri, Kayseri’de gerçekleşti!

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali’nin dördüncü konseri, festival alanını dolduran coşkulu müzik severlerin enerjisiyle, Kayseri’de gerçekleşti!
13. Fanta Gençlik Festivali’nin dördüncü konseri, Kayseri’de gerçekleşti!
12 yıl içinde toplam 89.500 km yol yaparak, sanatçıları 6 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesi ile Kayseri’de gerçekleşen dördüncü konserde, yine festival ruhunu doruklara taşıdı.

Kayseri’de festival alanını kapıların açıldığı ilk andan itibaren dolduran enerjik festival severler, gece boyunca Athena ve Hadise’nin sevilen şarkılarıyla, müziğe ve eğlenceye doydu.

Athena, Fanta sahnesinde ilk kez “Gitme Kal Diyemedim”i seslendirdi
Tüm enerjisini, sahneden Kayserili festival severlere yansıtan Athena, konserine tüm takımların marşı haline gelmiş “Holigan” parçası ile başladı. Sahneye çıkmadan önce, FB-GS derbi maçının heyecanını da kuliste yaşayan Athena, coşku dolu katılımcılarla birlikte takım tezahüratları yaparak renkli görüntüler verdi.

Tüm samimiyetini, sohbetleriyle dinleyicilere de aktaran Athena, festival sahnesinde bir ilke imza atarak, Zafer Peker’in nostaljik parçası “Gitme Kal Diyemedim”i, müzik severlerle hep bir ağızdan seslendirdi ve büyük alkış aldı.

Hadise sahne şovlarıyla, Kayserililere unutulmaz bir gece yaşattı
Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla beğeni toplayan ve büyük alkış alan Hadise’nin izleyicileri, sanatçının seslendirdiği her şarkıya aynı tempoyla eşlik etti. “Deli Oğlan” parçasından önce, “Sizin gibi muhteşem seyircileri gördükçe kendime geliyorum. 50 tane ödülüm olmasındansa, sizlerin bu sonsuz sevgi ve saygısı olsun bana yeter. Orkestram olmasa Hadise olamam, siz olmasanız ben olamam. Bu gece çok eğlenelim. Bu hayata bir kez geliyoruz, tadını çıkaralım” diyerek, enerjisiyle izleyicileri coşturan bir konsere imza attı.

Fanta, gittiği her şehire oyun ve eğlenceyi taşımaya devam ediyor!
Türkiye’de 13 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 16 Ağustos’ta yola çıkan 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki dördüncü konser, Kayseri Sümer Tesisleri’nde gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Ayak Bilardosu, Mega Langırt, Fanta İçme Bisikleti gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 14 oyunla eğlenceye doyan festival severler, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye’nin dört bir yanında hayranları ve müzik severlerle buluşuyor. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek şehirleri de katarak yoluna devam eden Fanta Gençlik Festivali’nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 27 Ağustos Malatya Belediye Şenlik Alanı’nda gerçekleşecek konserle devam edecek.
Yorum Yazın