TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Etkinlikler

Melike Lena ile Mavi Frekans İmparatora ses verdi!

Mavi frekans programıyla özel radyoculukta bir idol haline gelen Melike Lena kısa bir ayrılığın ardından Radyo İmparator ile yeniden mikrofona merhaba dedi.
Melike Lena ile Mavi Frekans İmparatora ses verdi!
CRA - E.Kadir KILCI - Geçtiğimiz aylarda uzun yıllar program hazırlayıp sunduğu ve idari işler müdürlüğünü yürüttüğü şehrin ilk özel radyo kanalı delta fm frekansının bir başka medya grubu tarafından satın alınması neticesinde radyoculuğa ara veren Melike Lena yaklaşık iki ay süren ayrılık sonrası önceki gün sabah FM 105,8 frekansında yayın yapmakta olan Radyo İmparator ile muhteşem bir dönüş yaptı.

Mavi Frekans fanları ünlü radyocuyu ilk yayın gününde sosyal medya başta olmak üzere, kısa mesaj servisleri ve gsm mesajları ile yağmura tuttu.

Daha önceki programlarında olduğu gibi yine Melike Lena program akışında popüler şarkılar eşliğinde haber başlıkları, hava ve yol durumlarını dinleyiciye aktarırken yeni güne zinde başlatmaya yardımcı olmakta.

 Mavi Frekans programının yapımcı ve sunucusu Melike Lena, hafta içi her sabah saat 08.00-11.00 arası FM 105.8 frekansı Radyo İmparator’da.
Yorum Yazın