TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Kepez Belediyesi, engelleri aşarak başarı hikayelerine koşanları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Kepezli öğrencilerle buluşturuyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü
İHA - Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi ve Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı, önemli bir organizasyona imza atıyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde hayatta tüm engelleri aşarak bugün çok iyi bir kariyere sahip olan önemli isimler Kepezli öğrencilerle bir araya gelecek. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da düzenlenecek ‘Engelleri Aşarak Zafere Koşanlar’ etkinliğine otizimli mutlak kulak müzik dehası piyanist Taylan Hartavi, A.Ü. Engelli Koord. Birim Sorumlusu Bilgisayar Yazılım Uzmanı görme engelli Sarper Arıkan, A.Ü. Grentoloji Uzmanı ve Bedensel Engelli Berkay Engin, Uluslararası paralimpik komite tekerlekli sandalye dans sporu Avrupa şampiyonu ve bedensel engelli Abdülkadir Ünal, tiyatro sanatçısı standapçı ve bedensel engelli Erman Eranıl, tekerlekli sandalye basketbol oyuncusu ve bedensel engelli Cavit Torun, milli okçu Avrupa ikincisi bedensel engelli Zehra Özbey Torun ve Türkçe öğretmeni, üflemeli enstrümanlar müzisyeni görme engelli Selami Çiftçi katılacak. Engelleri aşarak kariyere koşanlar, başarı öykülerini Kepezli öğrencilerle paylaşacaklar. 
Yorum Yazın