TİC Holding Header
  • USD 32.338
  • EUR 35.202
  • Altın 2244.581
  • BIST 100 8792.15
  • Genel

Ak Partili Bağlar Belediyesi, Bağlar'da şehit olan polis memurunun ismini hizmet binasına verdi

AK Partili Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi, geçtiğimiz Mayıs ayında Bağlar'da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Atakan Arslan'ın ismini havaalanı yolu üzerinde bulunan hizmet binasına vererek anlamlı bir davranışta bulundu.
Ak Partili Bağlar Belediyesi, Bağlar'da şehit olan polis memurunun ismini hizmet binasına verdi
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,şehit polisin anısını yaşatmak ve şehitlere olan saygıyı göstermek adına bu kararı verdiklerini dile getirerek,” ‪Vatan topraklarını kanlarıyla sulayan şehitlerimizin isimleri aklımıza ve kalbimize bir mıh gibi çakılıdır. Şehit polisimiz Atakan Arslan’ın anısını sonsuza dek yaşatacağız.” dedi.‬‬

Şehidin Anısı Hizmet Binasında Yaşatılacak
Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nde Mayıs ayında uğradığı hain saldırı sonucu şehit olan polis memuru Atakan Arslan’ın anısını yaşatmak adına Bağlar Belediyesi’nden çok anlamlı bir adım geldi.

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatı ile başlatılan çalışma kapsamında şehidin ismi belediyenin havaalanı yolu üzerinde bulunan hizmet binasına verildi.
Şehit polis memuru Atakan Arslan’ın adını taşıyan hizmet binasının yeni tabelasının asılması çalışmalarına katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar’ın olumsuz tablolarla anılmasını istemediklerini söyledi.

“Şehitlerimize Karşı Minnet Borcumuz Var”
Mayıs ayında meydana gelen hain saldırıdan sonra derin bir üzüntü yaşadıklarını belirten Başkan Beyoğlu, şehit polisin anısını yaşatmak ve şehitlere olan saygıyı göstermek adına bu kararı verdiklerini dile getirdi.

“Vatan topraklarını kanlarıyla sulayan şehitlerimizin isimleri aklımıza ve kalbimize bir mıh gibi çakılıdır” diyen Beyoğlu, bu kararı vermelerindeki amacın şehit polisin anısını yaşatmak ve ülkenin bekası için canlarını feda eden şehitlere minnet borcunu ödemek olduğunu kaydetti.

“Atakan Arslan Bağlarımızın Şehididir”
Beyoğlu,”Bağlar halkı ve bizler ilçemizin kaos ve olumsuzluklarla gündeme gelmesini istemiyoruz. Göreve geldikten sonra 15 ayda yaptığımız hizmetlerle ilçemizi güzellikler ve hizmetlerle gündeme getirdik. Bölgemizin ve ilçemizin özü budur. Mayıs ayında yaşanan hain saldırıda Atakan Arslan kardeşimizin şehit olması hepimizi derinden üzdü. Ülkemizin bekası için,et ve tırnak gibi olan milletimizin huzuru ve birliği adına fedakar bir şekilde görev yapan güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. Şehitlerimize minnet borcumuz var. Atakan Arslan kardeşimizin anısını yaşatmak ve şehitlerimize olan saygımızı ifade etmek adına bu kararı aldık. Bir nebze de olsa şehit ailelerimizi teselli edebildiysek ne mutlu bize. Bağlar halkının şehidi olan Atakan Arslan’a ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.
Yorum Yazın