TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Akçakale Belediyesinden okul bahçesine parke taşı

Akçakale Belediyesi kış şartlarında dahi ihtiyaç duyulan yerlerde üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatıyla 15 Temmuz İlkokulu bahçesine parke taşı döşeme çalışması başlatıldı.
Akçakale Belediyesinden okul bahçesine parke taşı
Önce ki gün başlayan çalışmalar tamamlanmak üzere. Toplamda 2 bin metrekarelik bir alanı kapsayan çalışmalar okul yöneticileri ve veliler tarafından takdirle karşılandı.
Öğrencilerin daha sağlıklı ve elverişli ortamlarda eğitim almaları için her şeyi yapmaya hazırız
Öğrencilerin daha sağlıklı ve elverişli ortamlarda eğitim hayatlarını sürdürmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “Belediye Ekiplerimiz okul bahçeleri okullara giden tahribata uğramış bazı yolları tespit ettik ve bu yolların onarımı için bir çalışma başlattık. Gençler ve öğrencilerimizin bizim için ne kadar değerli olduğunu her defasında dile getirdik. Bu doğrultuda onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Onların daha elverişli ortamlarda eğitimlerini alabilmeleri için biz Akçakale Belediyesi olarak her şeyi yapmaya ve her türlü sorumluluğu almaya hazırız. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Geleceğimizin daha parlak ve güzel olmasını istiyorsak çocuklarımıza, öğrencilerimize gereken değeri ve en iyi şartlarda eğitimi vermeliyiz” diye konuştu.
Yapılan çalışmalar ilgili okul yöneticileri ve veliler Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, başta olmak üzere çalışanlara teşekkür etti.