TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Alaplı TSO Kaymakam Yılmaz’ı ziyaret etti

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yöneticileri, ilçe Kaymakamlığı’na atanarak göreve başlayan Vedat Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Alaplı TSO Kaymakam Yılmaz’ı ziyaret etti
Ziyarette Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak ve beraberindeki heyet, Kaymakam Vedat Yılmaz ile tek tek tanıştıktan sonra Kaymakam Yılmaz’da kısaca mesleki geçmişinden bahsetti ve Alaplı ilçesi Kaymakamı olarak göreve başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.
"Bin 500 Kişiye İş İmkanı Sağlayacağız"
Görüşmeler sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Alaplı’nın genel durumu ticari ve sanayi yapısı ile Alaplı organize sanayi bölgesi hakkında da kısa bilgiler verdi.Alaplı ilçesinin coğrafi açıdan çok önemli bir yerde olduğunu belirten Ocak konuşmasını şöyle sürüdü; " Alaplı Organize sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Enerji nakil ihalesi tamamlandı. Daha sonra doğal gaz ve telefon, internet ve iletişim hatları çekilerek alt yapı çalışmalarını tamamlayacağız. Organize sanayi bölgesindeki fabrikalar üretime geçtiğinde ilçede bin 500 kişiye istihdam sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.
"Aytek Alaplı İçin Çok Önemli Bir Yatırım"
Alaplı’da yıllardır faaliyete geçmesi için büyük emek sarf edilen Ahşap, Yat ve Tekne Kooperatifi (AYTEK)’in gerek ilçe için gerekse bölge için çok büyük önem taşıdığını ifade eden Ocak; " Ahşap, Yat ve Tekne Kooperatifi (AYTEK)’in gerek ilçemiz, gerekse bölgemiz için çok önemli bir yatırım olacaktır. AYTEK Kooperatifinin Alaplı’da yatırıma başlaması için görüşmeler başlamış olup, Tuzla, Yalova ve diğer bölgelerdeki yatırımcılarımızı bölgemize çekerek burada yatırım şartlarının oluşturulması noktasında tüm muhatapları ile görüş birliğine varılmış olup en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılacaktır. dedi.
Ardından Kaymakam Yılmaz, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.