TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Altı yıldır yazdığı sözleri ailesinden habersiz kitap haline getirdi

Konya’nın Ereğli ilçesinde, 18 yaşındaki lise öğrencisi altı yıl boyunca yazdığı sözleri ailesinden habersiz kitap haline getirdikten sonra satmaya başladı.
Altı yıldır yazdığı sözleri ailesinden habersiz kitap haline getirdi
KONYA / İHA - Ereğli’de yaşayan Bekir Taşçı, altı yıldan bu yana yazdığı sözleri ailesine haber vermeden kitap haline getirdi. Bursa’da bir yayınevi ile anlaşarak bin adet kitap bastıran Bekir Taşçı, bu kitaplarını satmaya başladı. Daha önce yazdığı sözleri sosyal medya sayfasında paylaşan Taşçı, paylaştığı sözlerin takipçiler tarafından yoğun beğeni aldığını belirterek, “Kitap haline getirme kararını aileme sormadan aldım. Kitabım basıldıktan sonra eve kargo ile geldiğini gören ailem çok şaşırdı. Onlarda kitabımı okuyarak benimle gurur duydular” dedi.

Kitabın içeriği hakkında da bilgi veren Taşçı, “Kitabımda genç arkadaşların sevdiği söz ve yazılar yer alıyor. Kitap ilk kargo ile geldiğinde içeriğini merak eden babam okuyunca beni tebrik etti. Okul arkadaşlarım ve tanıdığım insanlara kitaplarımı imzalayarak veriyorum. Aldığım tebrikler beni daha çok mutlu ediyor. Tek hedefim roman yazmak” diye konuştu.

Sayısal öğrencisi olmasına rağmen arkadaşlarının edebiyatı bu kadar sevmesine şaşırdıklarını ifade eden Taşçı, aldığı olumlu tepkilerin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

KİTAPLAR ANNE VE BABASINI ŞAŞIRTTI
Anne Cemile Taşçı, oğlunun internet ile fazla uğraşmasına her zaman tepki gösterdiğini fakat basılan kitapların geldikten sonra oğlu hakkındaki düşüncesinin değiştiğini söyledi. Ailesi olarak her zaman oğullarının arkasında duracaklarını belirten Cemile Taşçı, "Böyle bir davranış sergilemesi hem babasını hem de bizleri çok şaşırttı. İnşallah gelecekte çok iyi yerlerde göreceğime inanıyorum” dedi.

Oğlunu yazdığı kitap ile daha çok tanıdığını belirten anne Taşçı, kitapların kargo ile anneler gününe yakın bir zamanda geldiğini ve şimdiye kadar aldığı en büyük hediyenin bu olduğunu sözlerine ekledi.

Yeğeninin kitap yazdığını duyunca Ankara’dan geldiğini söyleyen yenge Safinaz Taşçı ise, çok mutlu olduğunu ve ailede yazarlığın genlerden geldiğini ifade etti. Eşi ve oğlunun da söz yazdığını belirten Safinaz Taşçı, yeğenlerinin kendisi için çok değerli olduğunu tek temennisinin Bekir’i ileride iyi bir yerde görmek olduğunu kaydetti.
Yorum Yazın