TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

ANDA Kardeşe Vefa Derneği'nden çocuklara yardım

Fırat Kalkanı ve Zeytin dalı bölgelerinde sivil toplum çalışmalarında bulunan ANDA Kardeşe Vefa Derneği çocuklara bot, mont oyuncak yardımında bulundu.
ANDA Kardeşe Vefa Derneği'nden çocuklara yardım
Suriye'de Fırat Kalkanı ve Zeytin dalı bölgelerinde sivil toplum çalışmaları yapan ANDA Kardeşe Vefa Derneği El Bab/Kubbesinde bulunan Anda Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezinde 382, Afrin/Meryemin'de bulunan Tenzile Ana Yetim ve Kültür merkezinde 110 yetim çocuk olmak üzere toplamda 492 yetim çoçuğa eğitim ve rehabilitasyon hizmeti yanı sıra bölgede yaşayan halk için gıda, barınma ve giyinme gibi birçok alanda çalışmalarda bulunuyor.

Dernek faaliyetleri kapsamında aylık rutin gıda yardımı ve çocuklara bot, mont, oyuncak vb bir çok yardım malzemesi ulaştırıldı.



Ayrıca Çobanbey Çadır Kampında soğuktan etkilenen masum sivil vatandaşlara da barınma ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda bölgede, Anda gönüllüleri ve ODTÜ BİR Derneğinin de katkısıyla Çadır kentte çocuklara bot atkı bere yardımında bulunup ailelerine de gıda yardımı ve çadır kenttin içinde soğuktan etkilenmemeleri için yapılacak olan 760 kerpiç Ev'in yapılmasını konusunda 50 kerpiç ev üstlenerek gerekli yardımları ulaştırdı.
Yorum Yazın