TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bafra’da Gaziler Günü törenle kutlandı

Samsun’un Bafra ilçesinde "19 Eylül Gaziler Günü" düzenlenen törenle kutlandı.
Bafra’da Gaziler Günü törenle kutlandı
Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapılan törende Gaziler Derneği, Bafra Belediye Başkanlığı ve Bafra Kaymakamlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Şube Başkanı Rahmi Şahin yaptığı konuşmada, "19 Eylül Gaziler Günü Türk kahramanlığının cesaret ve fedakârlığının en büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsında taçlandığı bir gündür. Kahraman Gaziler Gününüz kutlu olsun. Sizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşayan birer temsilcilerisiniz. Sizler Şehitlerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Gururla taşıdığımız gazi unvanı Atamızdan biz gazilere intikal eden en büyük mirastır" dedi.
Törene Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Muharip Gaziler Derneği, Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkan ve üyeleri, askeri erkân, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.