TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bağlar'a organik semt pazarı

Bağlar Belediyesi tarafından tahsis edilen arsada Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilecek organik semt pazarı projesiyle organik ürünlerin topraktan halka daha ucuz ve sağlıklı şekilde ulaştırılması amaçlanıyor.
Bağlar'a organik semt pazarı
Proje için Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu'na teşekkür eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu sayede çiftçilere ve pazar işletmecilerine yeni bir ekonomik kazanç ve istihdam alanı oluşacağını kaydetti.

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli atılan organik semt pazarı, hem bölgedeki çiftçiler hem de pazar işletmecileri için ekonomik kazanç umudu oldu.
Projenin hayata geçilmesiyle organik ürünler topraktan halka sağlıklı ve ucuz şekilde ulaşacak.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, organik semt pazarı projesinin bölge tarımına ve ekonomik hayatına yeni bir soluk getireceğini söyledi.

Beyoğlu,"Bağlar'ımızda temeli atılan organik semt pazarı projesi ilimizde ve bağlar ilçemizde üretim yapan çiftçilerimize ve pazar işletmecilerimize aynı zamanda istihdam alanı oluşturacaktır.
Vatandaşlarımızda, topraktan halka ürünlerden daha ucuz ve daha sağlıklı bir şekilde faydalanma imkanı bulacaklardır.

Temeli atılacak bu projeler ve daha nice projelerle Diyarbakır’ımız üreten, güçlü ve geleceğe umutla bakan bir şehir haline gelecektir."ifadelerini kullandı.

"VALİ KARALOĞLU YAŞAMIN HER ALANINA DOKUNAN PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYOR"

Başkan Beyoğlu, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'na da teşekkür ederek yaşamın bir çok alanını ilgilendiren projelerin kent geleceğine ışık tuttuğunu kaydetti.

Beyoğlu, şu ifadeleri kullandı ;
"Binlerce yıllık tarihi olan, medeniyetler beşiği, peygamberler ve sahabeler şehri Diyarbakır’ımıza geldiği ilk günden bu güne kadar,bir Diyarbakır aşığı şiarıyla bir Diyarbakırlı kadar Diyarbakırlı olan sayın valimizin ilimize yapmış olduğu hizmetler milletimizin takdir ve övgülerine mazhar olmuştur.

Sayın valimizin 17 ilçeyi karış karış gezerek eşit bir şekilde gerek kırsaldaki kalkınma projeleri, gerek ilime ve bilime verdiği önem neticesinde gerçekleştirdiği teknolojik projeleriyle, binlerce yıllık tarihe ince dokunuşlarla tarihi dokuların yeniden hayat bulmasına,gerek spor, müzik ve kültürel anlamda hayata geçirdiği ve geçireceği projelerle değişim ve gelişim sürat ve süreklilik kazanmış Diyarbakır’ımızı her alanda ve her anlamda tarihteki misyonuna layık olarak marka şehir haline getirmiştir.

Sayın cumhurbaşkanımızın defaatle vurguladığı üzere gönül sosyal ve hizmet belediyeciliğin tüm katmanlarıyla hayat bulduğu Diyarbakır’ımızda, sayın valimizin öncüsü olduğu çalışmalar aynı paralelde bizlere hizmet noktasında rol model olmuştur."
Yorum Yazın