TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bağlar'ın daracık sokaklarında hayata tutunma mücadelesi

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iki çocuğuyla beraber tek gözlü evde yaşama tutunmaya çalışan S.H'yı ziyaret etti, yaşama tutunma mücadelesinde tüm vatandaşların yanında olduklarını bildirdi.
Bağlar'ın daracık sokaklarında hayata tutunma mücadelesi
“Bağlar’ın daracık sokaklarında hepimizi derinden etkileyen yaşam hikayeleri var” diyen Başkan Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte tam 44 aydır bu tablolara şahit olduklarını söyledi.

Tek Gözlü Bakımsız Evlere Sığan Hayat Hikayeleri
Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların, daracık sokaklardaki çarpık yapılarda yaşam mücadelesi verdiği eski Bağlar bölgesinde aile ziyaretlerine devam eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu, Fatih Mahallesi’nde iki çocuğuyla birlikte tek gözlü bakımsız evde yaşam mücadelesi veren S.H’yı yalnız bırakmadı. Eşi olmadığı için çocuklarına kendisinin baktığını belirten S.H, bir anne olarak hem annelik hem babalık yapmaya çalıştığını söyledi. Bugüne kadar ilk kez bir yetkilinin kapısını çaldığını belirten genç anne,”Başkan beye ve eşine çok teşekkür ediyorum. Yalnız olmadığımızı hissettirdiler. Allah kendilerinden razı olsun.” şeklinde duygularını paylaştı.

“Daracık Sokaklardaki Hikayeleri Dinlemeden Bu Şehri Tanıyamazsınız”
Bağlar’da insanı derinden etkileyen yaşam hikayeleri olduğunu belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte tam 44 aydır sahada olarak vatandaşların derdiyle dertlendiklerini söyledi. Beyoğlu,”Bizim her günümüz böyle. Bağlar’ın daracık sokaklarında insana hayat dersi veren ve aynı zamanda düşündüren çarpıcı hayat hikayeleri var. Bunlara şahit olmadan bu şehri iyi tanıyorum diyemezsiniz. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. En önemlisi yalnız olmadıklarını göstermeye gayret ediyoruz. Doğrusu insanların derdiyle dertlenmekten mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.
Yorum Yazın