TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bakan Avcı, Eskişehir'de bisiklet dağıtım törenine katıldı

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmangazi Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Bisiklet Dağıtım Töreni’ne katıldı.
Bakan Avcı, Eskişehir'de bisiklet dağıtım törenine katıldı
ESKİŞEHİR / İHA - Vilayet Meydanı’nda düzenlenen törene Bakan Avcı’nın yanı sıra, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Demirel, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, öğrenciler ve diğer ilgililer katıldı.

Buradaki törende konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, “hayırlı uğurlu olsun” temennilerini ileterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Bakan Avcı, “Hava sıcak, güneş altında epeydir bekliyorsunuz. Onun için ben sözü fazla uzatmayacağım. Bu bisikletler, çocuklara teker teker dağıtılmıyor, okullara veriliyor. Çocuklarımız, okullarda bunları sırayla, ortaklaşa kullanacaklar. İnşallah sayılarını zaman içerisinde arttıracağız. Bütün okullarımızdaki çocuklarımızın bu imkandan yararlanmaları için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çocuklarımıza hayırlı olsun. Hemen alır almaz akrobasiye kalkışmayacağız. Önce düzgün düzgün bineceğiz. Bunlarla neler yapılabileceğine sonra bakacağız” dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi sonrası bisikletlerin öğrencilere teslimi yapıldı.
Yorum Yazın