TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Bakan Kılıç, ‘ya sabır’ çekti

AK Parti Gençlik kollarının Ramazan ayında sürücülerin nezaketli olmasına dikkat çekmek için başlattığı “El freni değil; ya sabır çek” adlı kampanyası kapsamında
Bakan Kılıç, ‘ya sabır’ çekti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, direksiyon başına geçti.

Ramazan ayında sürücülerin sinirlerinin gergin olunduğu ve böyle durumlarda sabırlı olunması gerektiğine dikkat çekmek için başlatılan “El freni değil; ya sabır çek” kampanyasına Bakan Suat kılıç destek verdi. Bakan Kılıç, Adıyaman Valiliğinin önünde bindiği aracı belediyeye kadar sürdü. Atatürk Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalara yol verdi. Bakan Kılıç, kendisini görüntüleyen gazeteciler aracın altında ezilmemeleri uyarısında bulundu. Bakan Kılıç, yayalara ise “Hop nereye kırmızı yanıyor” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak için geldiği Adıyaman’da ilk olarak Adıyaman Valiliğini ziyaret etti.

Valilik önünde kendisini bekleyen karşılama mangasını selamlayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç daha sonra karşılamada bulunan kişilerle tek tek tokalaştı. Bakan Kılıç’a Kahta Halk Eğitim merkezi Davul şovu ekibi gösteri yaptı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın makamında valilik şeref defterini imzalayan Bakan Suat Kılıç, burada yaptığı açıklamada Adıyaman’a yapılan hizmetlerden bahsetti.

Ziyaret sonunda Bakan Kılıç’a çeşitli hediyeler ve forma takdim edildi. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Erdoğan, Salih Fırat, Mehmet Metiner, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve kurum müdürleri ziyaretti hazır bulundu.

Bakan Kılıç’ı Adıyaman Belediyesi Halkoyunları ekibi folklor gösterisi sundu. Bakan kılınç burada yaz okullarına giden çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan tarafından makamda belediyenin hizmetleri anlatıldı.

Yorum Yazın