TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Başakşehir’de 7 yılda 247 genç spor akademisini kazandı

Sporun şehri Başakşehir’de, BESYO Hazırlık Akademisi’nin 7. dönem kursiyerleri sertifikalarını törenle aldı. Törende konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Geride bıraktığımız 7 yılda, üniversite hayaliyle aramıza katılan 266 gencimizden 247’si spor akademisini kazanmayı başardı” dedi.
Başakşehir’de 7 yılda 247 genç spor akademisini kazandı
Başakşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinasyonunda spor akademilerine girmek isteyenlere yönelik açtığı hazırlık kursları ile gençlerin hayallerine kavuşmasına destek olmaya devam ediyor. Akdeminin yedinci döneminde yer alan ve tamamı spor akademisini kazanan 56 öğrenci için Başakşehir Belediyesi’nde sertifika töreni düzenlendi.

“BAŞARI ÇITASI HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYOR”
Hayallerini gerçeğe dönüştüren gençleri tebrik eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Ailemizin bir üyesi olarak Başakşehir’imizi en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Hazırlık Akademimizin kapılarını 2016 yılında açtık. Her geçen her yıl, hem başarı çıtamızı hem de kursiyer sayımızı sürekli yükseltiyoruz. Geride bıraktığımız 7 yılda, üniversite hayaliyle aramıza katılan 266 gencimizden 247’si spor akademisini kazanmayı başardı” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DE BİR İLKE İMZA ATTIK”
Akademide gençlerin antrenman temposunu her gün yükselterek başarıya ulaştığını ifade eden Başkan Kartoğlu, “Türkiye’de bir ilke imza atarak spor akademisi hazırlık müfredatını oluşturduk. Müfredat kapsamında birçok yeniliğe imza attık. Gençlerimizin bedensel gelişimi için her birine özel beslenme programı hazırladık, diyetisyenlerimizle takip ettik. Önümüzdeki dönemlerde başarı çıtamızı daima en yukarıda tutacağız. Başakşehir’imize ve Başakşehir gençliğimize yakışan budur” şeklinde konuştu.