TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bilgi Evi'nde öğrenim gören öğrencilerin İngilizce, Fen Bilimleri ve Matematik derslerinde işledikleri konularda başarılarını ortaya çıkarmak için ödüllü bilgi yarışması düzenledi.
Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Mehmet Aslan - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Bilgi Evi öğrencilerine yönelik bilgi yarışması düzenledi. Birçok öğrencinin katılım gösterdiği bilgi yarışmasında çocuklara, İngilizce, Fen Bilimleri ve Matematik dersleri ile ilgili sorular yöneltildi. Öğrencilerin işledikleri ders konularındaki başarılarını ortaya çıkarmak amacıyla yapılan bilgi yarışması Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle online sistemle gerçekleşti.

Bilgi yarışması sonucunda online sistem üzerinden derslere en çok katılım gösteren ve yapılan sınavda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler armağan edildi. Öğrenciler, 13.00-16.00 saatleri arasında yasal olarak sokağa çıkma saatlerinde Bilgi Evi’ne gelerek hediyelerini eğitmenlerin elinden aldı.

Öğrenciler, yarışmayla bilgilerini ölçme fırsatı bulduklarını belirterek aldıkları çeşitli armağanlardan ve desteklerinden dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yorum Yazın