TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Başbakan Davutoğlu'na sevgi seli

Çanakkale Deniz Zaferinin 100 yıl kutlamalarına katılmak üzere Çanakkale’ye gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, tören çıkışı Çanakkale sokaklarında yürüyerek vatandaşlarla selamlaştı. Başbakan Davutoğlu ve eşi, 70 yaşındaki emekli bir vatandaşın evine konuk olarak kahve içti.
Başbakan Davutoğlu'na sevgi seli
ÇANAKKALE / İHA - 18 Mart Stadyumundan yürüyerek ayrılan Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, yol boyunca vatandaşlarla kucaklaştı. Çocuklara oyuncak dağıtıp vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Davutoğlu, daha sonra Başbakanlık otobüsüne bindi.

Bir süre bu şekilde ilerleyen Başbakan Davutoğlu, vatandaşların ilgisi üzerine yeniden otobüsten indi. Yol boyunca vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Başbakan Davutoğlu, balkondan kendisini izleyen 70 yaşındaki Hatay Özsoy’a, “Müsaitseniz bir çayınızı içmek isterim” dedi. Özsoy da Başbakan Davutoğlu’nu eve davet etti. Eşi Sare Davutoğlu’yla eve giren Başbakan Davutoğlu, balkondan kendisini bekleyen vatandaşlara el salladı. Bu sırada, Hatay Özsoy, o sırada dışarıda olan eşi Mualla Özsoy’u arayarak eve gelmesini istedi. Başbakan Davutoğlu, Özsoy çifti le sohbet ederek Türk kahvesi içti. Başbakan Davutoğlu, daha sonra Kuzey Kumsal’a ait İstanbul Müzik adlı iş yerine girerek iş yeri sahibi Kumsal’la bir süre sohbet ettikten sonra yürüyerek Çanakkale Valiliğine geçti.

Başbakanı evinde ağırlamaktan mutlu olduğunu söyleyen Hatay Özsoy, “Başbakanımız aşağıdan geçerken balkondan beni görüp selam verdi. Allah’ın selamını aldım. ‘Gelebilir miyiz? Müsait misiniz’ diye sordu. ‘Buyurun gelin’ dedim. Şeref verdi, evimize geldi. Kahveyi kendi korumaları yaptı. Eşim yoktu çünkü. Şeref vermiş oldu. Genel konularda sohbet ettik. Milletvekillerinden memnun olup olmadığımızı sordu. Memnun olduğumuzu söyledik” dedi. Başbakan Davutoğlu’nun ziyaretinden çok mutlu olduklarını söyleyen Mualla Özsoy, “Evimize gelip bir kahvemizi içti. Çok mutlu olduk. Sohbet ettik. Evimdeki aksesuarları beğendiler, onları sordular. Sohbet ettik” diye konuştu.
Yorum Yazın