TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Başkan Atay’ı duygulandıran mektup

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Dalama Yeniköy Mahallesini ziyaret etti.
Başkan Atay’ı duygulandıran mektup
İHA - Mahalle sakinleri tarafında davul ve zurna eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Atay, vatandaşlarla sohbet ederek Yeniköy mahallesine yapmayı planladıkları yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözlerine yeni muhtar ve belediye başkanlarının hayırlı olmasını dileyerek başlayan Atay, 31 Mart seçimlerinde kendisini en yüksek oyla destekleyen Yeniköy mahallesine şükranlarını dile getirerek bu desteği karşılıksız bırakmayacağının altını çizdi.
Vatandaşların istek ve taleplerini dinledikten sonra 1500 metrekare alana yapılacak düğün salonu, 2 halı saha ve asfalt çalışmasının müjdesini veren Başkan Fatih Atay, önümüzdeki ilk meclis toplantısında konuyu gündeme getireceklerini belirtirken; Efeler Belediyesi’ni 18 milyon TL borçla devraldıklarını ve Yeniköy Mahallesine yapılacak bu yatırımları bankadan kredi alarak yapacağını belirtti.

Duygulandıran mektup
Bodrum’da turizmde çalışan Cumhuriyet Halk Parti’li Yeniköylüler tarafından kendisine yazılan mektubu okuyan Başkan Atay duygu dolu anlar yaşadı. Aydın’da olamadıkları içi Bodrum’da oy kullanan Yeniköylüler yazdıkları mektupta, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’a ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yeni görevlerinde başarı dileklerini ilettiler.
Yorum Yazın