TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Başkan Beşikci şehit ailelerini unutmadı

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede ikamet eden şehit ailelerini ziyaret etti.
Başkan Beşikci şehit ailelerini unutmadı
Her bayram olduğu gibi şehit ailelerini Kurban Bayramı’nda da unutmayan Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, aileleri yalnız bırakmadı. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Beşikci, vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerin değerli ailelerinin normal günlerde olduğu gibi bayramlarda da her daim yanlarında olduklarını kaydetti.

Başkan Beşikci, “Onları sık sık ziyaret ederek ekonomik, sosyal ve psikolojik olarak destek vermeye, ihtiyaçlarını karşılamaya ve her daim devlet olarak onların yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Vatan uğrunda şehit olmuş şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum, onların bizlere bıraktıkları emanetlere sahip çıkmaya devam edeceğiz. Şehit ailelerimize de bayram dolayısıyla bizi ailelerinden biri olarak kabul ettikleri için de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bayram ziyareti için evlerine misafir olan Başkan Beşikci'ye ziyaretlerinden dolayı mutluluklarını ifade eden şehit aileleri ise, "Bizim hiç yalnız olmadığımızı hisetiren devletimize ve her sorunumuzda yanımızda olan Başkan Beşikci'ye çok teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun" dediler.
Yorum Yazın