TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Başkan Beyoğlu'nun koronavirüs denetimleri vatandaş buluşmasına dönüştü

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle yurt genelinde gerçekleşen koronavirüs denetimleri için Bağlar sokaklarına çıkan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun ziyaretlerinde renkli görüntüler yaşandı.
Başkan Beyoğlu'nun koronavirüs denetimleri vatandaş buluşmasına dönüştü
Mehmet Aslan - Yeşil alanlarda dinlenen vatandaşların yanına giden Beyoğlu, kadın ve yaşlı vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri olup olmadığını söyledi. Beyoğlu’nun tavrı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

“Kendimizi Milletimizin Hizmetkarı Olarak Görüyoruz”
İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde uygulanan koronavirüs denetimleri 81 ilin yanı sıra Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde de ilçe yöneticileri, zabıta ,tarım ve orman müdürlüğü ve filyasyon ekiplerinin katılımı ile gerçekleşti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun katıldığı denetimler renkli görüntülerin yaşandığı vatandaş buluşmalarına dönüştü. Dinlenmek için yeşil alanlara akın eden vatandaşları fark eden Başkan Beyoğlu, kadın ve yaşlı vatandaşların yanına giderek bir süre sohbet etti. Sorun ve taleplerini dinleyen Beyoğlu, ”Bizim görevimiz sizlere hizmet etmektir. Her zaman emrinizdeyiz. Kendimizi başkan olarak değil, sizlerin hizmetkarı olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bağlar Kaymakamı Yavuz Güner ile birlikte Aydın Arslan Bulvarı’nda vatandaş ve esnafları koronavirüs tedbirlerine uymaları konusunda denetleyen Başkan Beyoğlu, maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi hassas konularda uyarılarda bulundu.

“Herkes Kendi Tedbirini Alırsa Bu İşin Üstesinden Geliriz”
Vatandaşların maske kullanımına dikkat ettiği gözlenirken, esnafların taleplerini de not alan Beyoğlu belediye ekiplerine sorunların çözümü için talimatlar verdi.

Dünyayı saran koronavirüse karşı topyekün bir mücadele verildiğini belirten Beyoğlu, ”Ülkemiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm kurumları ve imkanlarıyla bu alanda bir savaş veriyor. Vatandaş olarak tedbirlere uyarsak göreceksiniz ki kısa zamanda bunun üstesinden geleceğiz. Herkesin kendi tedbirlerini alması işi kolaylaştıracaktır” dedi.
Yorum Yazın