TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Başkan Kaya, Fevzipaşa Caddesine taşınan köylü pazarını gezdi

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Fevzipaşa Caddesine taşınan köylü pazarını ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi.
Başkan Kaya, Fevzipaşa Caddesine  taşınan köylü pazarını gezdi
İHA - Demirciler Sokağı olarak anılan Fevzi paşa Caddesi’nde her Cuma günü, uzun yıllar açtıkları sergilerde ürünlerini satan İncirliova Köylüleri, daha sonra kendilerine gösterilen tren istasyonu üzerindeki güzergahta sergilerini açıyorlardı.
Fevzi Paşa Caddesi esnafının Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaretlerinde dile getirdikleri Köylü Pazarı’nın eski yerine kurulması isteği, Başkan Kaya tarafından olumlu karşılanarak, caddede hareketliliğin sağlanması için eski yerine alındı.
Başkan Kaya esnafa müjdeyi, Fevzi Paşa Caddesi’ne asılan ve pazar yerinin artık burada kurulacağını belirten afişle vermiş ve esnaf tarafından sevinçle karşılanmıştı.
Bugün sabah erken saatlerde Köylü Pazarını ziyaret eden Başkan pazarcı esnafla sohbet ederek onlarında memnuniyetlerini yerinde gördü. Başkan Kaya, "İncirliovalı bütün vatandaşlarımızın, yaşadıkları kentte daha huzurlu ve mutlu olabilmeleri için çalışmalarımız devam edecektir. Vatandaşlarımızın fikirleri ve istekleri de bizim için oldukça önemli. Bu gün burada olduğu gibi vatandaşlarımızın istek ve düşüncelerini de göz önünde bulundurarak birlikte daha yaşanılası bir İncirliova için çalışıp, hep birlikte mutlu olacağız. Ben her zaman, her yerde vatandaşımın yanında ve onlarla iç içe olmaya devam edeceğim" dedi.
Pazarcı esnafı ve sokak esnafı da Başkan Kaya’ya teşekkürlerini ilettiler.
Başkan Kaya Köylü Pazarı’nın ardından, Cuma Pazarı esnafını da ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.
Yorum Yazın