TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Başkan Şerifoğulları'ndan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

'Dünya Engelliler Günü' olarak kabul edilen 3 Aralık, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek açısından büyük önem taşımaktadır. Zira engellilik sadece engelli kardeşlerimizi ilgilendiren bir husus olmanın çok daha ötesinde toplumun genelini ilgilendiren bir konudur.
Başkan Şerifoğulları'ndan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
Göreve geldiğimiz günden itibaren toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi engelli kardeşlerimize de kolay ve kaliteli bir yaşam sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sosyal belediyecilik çalışmalarımız çerçevesinde engelli kardeşlerimize yönelik hizmetlerimiz devam ederken, özel bir proje olarak başlattığımız Engelsiz Yaşam Merkezi'mizin inşa çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Engelli kardeşlerimizin yaşam kalitesini artırarak sosyal yaşamda aktif olacakları bir yaşam alanı olan Engelsiz Yaşam Merkezi'mizi kısa süre içerisinde hizmete açacağız. İnanıyorum ki birlik, beraberlik ve güçlü kardeşlik bağlarımızla daha güzel ve güçlü bir gelecek inşa edeceğiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olması temennisiyle engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”
Yorum Yazın