TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Başkan V. Ünal Koç muhtarlarla bir araya geldi

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ünal Koç, 2021 yılının ilk muhtarlar toplantısında ilçeye bağlı 34 merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Başkan V. Ünal Koç muhtarlarla bir araya geldi
Mehmet Aslan - Kayapınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait Serada yapılan ve ilk kez açık havada pandemi tedbirleri altında gerçekleştirilen toplantıda, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Ünal Koç, muhtarların sorun ve önerilerini dinledi.

Birim Müdürlerinin de katıldığı toplantıda sorunları ve önerileri dinleyen Başkan V. Koç, Muhtarların talepleri doğrultusunda 2021 yılında güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

BİRLİKTE HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Başkan V. Koç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana omuz omuza, hızlı ve çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımız bizim elimiz ayağımızdır. Vatandaşımızla direk irtibat içerisinde olan muhtarlarımızın mahallelerin sorunlarını çözme konusunda ki arzuları bizleri mutlu ediyor. Bizlerde vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın sorun ve taleplerini önemsiyoruz. Dün olduğu gibi bugünde tüm kurum ve kuruluşlarımızla tam işbirliği içerisinde halkımıza birlikte hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

“2021 YILINA İYİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”
2021 yılına iyi hazırlandıklarını ifade eden Başkan V. Koç, “Hem ilçe merkezinde hem de köylerimizle ilgili güzel projelerimiz var. Köylerimizde varsa eksiklikleri bu yıl çözeceğiz. Bu süreçte ihalesini hızlı bir şekilde yapıyoruz ki, Yaz mevsimine yetişsin istiyoruz. Özellikle mıcır talepleri çok fazla, bu talepleri bu yıl karşılayacağız. Köylerimizin mıcır talepleri kalmayacak. Merkezde de çok güzel ve ciddi projelerimiz var. Onları da zaman zaman sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.

Toplantı, Kaymakam ve Başkan V. Ünal Koç’un, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce üretilen meyve fidanlarını hediye etmesiyle sona erdi.
Yorum Yazın