• Genel

BBP Turgutlu İlçe binası törenle açıldı

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Turgutlu İlçe binası düzenlenen törenle açıldı.
BBP Turgutlu İlçe binası törenle açıldı
İHA - Açılışa BBP Genel Başkan Yardımcısı ve MYKY Üyesi Ahmet Gürhan, BBP MYKY Üyesi Tuncay Özfidan, BBP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Çetinkaya, BBP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Haşim Çelik, BBP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Kadir Şenyoğurtçu, BBP Akhisar Belediye Başkan Adayı Niyazi Özer, BBP Turgutlu İlçe Başkanı Baki Kabalı katıldı. Açılış kurdelesini Ahmet Gürhan keserken, partililer tekbir getirdi. Ahmet Gürhan daha sonra ilçe başkanı Baki Kabalı'ya yetki belgesini teslim etti ve başarılar diledi.

Ahmet Gürhan, açılışın ardından yaptığı açıklamada, "Kıyı Ege'de oy oranlarımız bize karşı yapılan propaganda faaliyetleriyle düşük görünüyor ve bizde kıyı Ege'de ciddi bir mesai harcayarak bunu arttırmaya çalışıyoruz. Büyük Birlik Partisi 20 yıllık siyasi hayatında siyasete seviye getirecek ve iktidara ulaşacak bir partidir. Anketlerdeki oy seviyemizi yükseltiyoruz, bizim adaylık kıstasımız dürüst ve temizler olması yönündeydi ve bundan ödün vermeyerek adaylarımızı bu şekilde belirledik. Manisa'da ciddi bir oy alıp ilçelerinde de seçim kazanacağımızı düşünüyorum. Ülke genelinde yaşanan kötü durumda Büyük Birlik Partisinin hiç vebali yoktur. Bakın bu ülkede CHP, MHP, DYP gibi iktidarlar döneminde bakanları yargılandı, biz alnı ak eli temiz siyaset yapıyoruz.

Büyük Birlik Partisine iktidar adaletsizce davranıyor. Anayasada yer alan bir madde de siyasi partilere devlet yardım etmekle mükelleftir ibaresi var ama biz ne destek görüyoruz nede maddi bir yardım. İktidar bu konuda hukuksuzluk yapıyor. Ancak AK Parti iktidarına da hak veriyorum çünkü biz iktidara en yakın partiyiz. Bizim partimiz ülkenin her köşesinden oy çıkaran bir parti. Bunun için bizi engelliyorlar. Bir dezavantajda tabela partisi olanların oy pusularında yer alması. YSK'ya bu konuda başvuru yaptık onlar bizi bunun sorumlusunun Cumhuriyet Başsavcılıkları olduğunu ifade ettiler. Artık biri buna bir el atsa da bu iş düzelse, biz tabela partileri istemiyoruz halkı için çalışan siyasi partiler yarışsın talebindeyiz. Siyasi partiler ve anketler denetlenmeli, iktidar yasal olarak yapması gereken yardımı diğer siyasi partiler vermiyor bir de devlet bizden hesap soruyor. Hem para vermeyeceksin hem de vermediğin paranın hesabını soracaksın bu iş böyle yapılmaz. Bakın ülkede yolsuzlukların önüne geçilmiyor, kendi ailelerini kurtarmak için yasa değiştiriyorlar. İktidarın kullandığı uçak düşecek ancak korkuyorum ki Başbakan kendi ailesini uçağın düştüğü sırada paraşütle kurtaracak ve olan yine bize yani halka olacak" dedi.

Büyük Birlik Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Baki Kabalı ise, "Allah'ın izniyle ve dualarla teşkilatımızın açılışını yaptık. Turgutlu'da iyi işler yapacağız" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın