TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Belediye Başkanı kız isterse

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal İtfaiye Grup Amirliği’nde çalışan Muhammet Çizmeci için Selcen mahallesine giderek kız istedi.
Belediye Başkanı kız isterse
DENİZLİ / İHA - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çizmeci ailesi ile birlikte Şahinarslan ailesinin Selcen mahallesindeki evlerine gerçekleştirdiği ziyarette, Gülizar ve Münir Şahinarslan’ın kızları Ulviye’yi, Allah’ın emri Peygamberin kavliyle Muhammet’e istedi.

Hayırlı bir iş için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Zolan, bu ziyaretin iki aile ve çift için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Dede Hasan Şahinarslan’dan Ulviye’yi isteyen Başkan Zolan, olumlu yanıt alınca genç çifti ilk kutlayarak bir ömür boyu mutluluklar diledi. Genç kızın çok heyecanlı olduğunu gören Başkan Zolan, espriler yaparken, Ulviye Şahinarslan da ilk olarak Başkan Zolan’ın elini öptü. Başkan Zolan, yapılan merasimin iki aile ve genç çift için hayırlara vesile olmasını dileyerek şöyle konuştu: "Allah devamını görmeyi ve yaşamayı nasip etsin. Muhammet bizim de oğlumuz sayılır. Belediye bünyesinde hepimiz bir aile gibiyiz. Efendiliği, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla herkese örnek olabilecek bir kişiliğe sahip. Sizi tanıdıktan sonra sizin gibi ikinci bir ailesi olduğu için Muhammet’in çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde adım attıkları bu hayırlı işte, onlara hepimizin destek olması ve kucak açması gerekiyor. Bu vesile ile genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bundan sonra gerek şahsen gerek belediye olarak bize ihtiyaç duyulan her konuda yanınızda olmaya devam edeceğiz."

Kız isteme merasimine Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Değirmenci, Ak Parti İl Başkanı Şahin Tin de katıldı.
Yorum Yazın