TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bem-Bir-Sen Konya Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Konya Şubesi 5.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Bem-Bir-Sen Konya Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu
KONYA / İHA - Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapılan kongreye Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, genel başkan yardımcıları, Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve delegeler katıldı.

Kongre öncesinde konuşan Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, “Kongre süreçleri bir örgütsel yapının yaşanan gelişmelerle, ülkedeki gidişatla ve kendi örgütsel hayatıyla hesaplaşma dönemleridir. Bu kongre süreci, geçtiğimiz dönemin bir muhasebesi olduğu kadar gelecek için de bir yol haritası belirleme olanağı sağlamalıdır. Ben ve yönetimim verilen görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu teşkilatı bugün 3 bin 200 üyesiyle zirveye taşıdık. Amacımız bu bayrağı zirvede tutmak olacaktır” dedi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ise, ülkenin ateş çemberi içerisinde olduğunu ve sendikal örgütlenmenin önündeki engellerin altını çizerek, “Ülkemiz, karabasan gibi gelişmesini ve kalkınmasını, huzurunu bozmak isteyen bir takım art niyetli kirli zekalı olan insanların musallatı altındadır. Birlik ve beraberlik içerisinde kalkınmamızı sağlayacak olan siz değerli kardeşlerimin işin mutfağında emek veren hem sendikacılık adına hem de bugünlere kadar gelen gayretli sivil toplum çalışmalarında yapmış olduğunu başarıyı hiçbir kimse ve hiçbir güç engel olamaz. Bunlardan bir tanesi Konya şube başkanımızın ve ekibinin yapmış olduğu çalışmaları kutluyorum. Hemşerilerinizi ve kardeşlerinizi alkışlayın. Türkiye’de ilk defa bağımsız olarak kendi şubesini alan tek şube Konya şubemizdir” diye konuştu.

İlk toplantıda çoğunluk sağlanarak toplam 150 delegenin katıldığı kongreye tek liste giren mevcut başkan Sait Közoğlu 127 oyla tekrar seçilerek güven tazeledi.
Yorum Yazın