TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Beyşehir beyaza büründü

Konya’nın Beyşehir ilçesi, kar yağışının ardından beyaza büründü.
Beyşehir beyaza büründü
KONYA / İHA - Beyşehirliler, 23 Nisan sabahı beyaz örtüyle karşılaştı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlandığı gün gelen kar yağışı ile birlikte kent merkezinde park halinde bulunan motorlu araçlar da beyaz örtü ile kaplandı. Nisan ayında ve bayram gününde kar sürprizi yaşayan bazı sürücüler, otomobillerinin kar temizliğini yapmadan önce bugünün tarihini camlara yazmayı da ihmal etmedi.

Beyşehir ilçesinde, tarım alanları ve doğa beyaz örtüyle kaplandı. Göl kıyısında park halinde olan balıkçı tekneleri karla birlikte güzel görüntüler oluştururken, şehir merkezinde bazı binaların çatı ve baca kısımlarında konaklayan leylekler de Nisan ayında gelen karla güne uyandı. Beyşehir kent merkezinde park ve bahçelere ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte dikilen rengarenk çiçekler ve laleler de kar örtüsü altında kaldı.

Beyşehir gölü kıyısında sabah saatlerinde kar yağışı kartpostallık görüntü oluştururken, beyaz örtü günün ilerleyen saatlerinde eriyerek tamamen ortadan kalktı. Kar yağışı bir süre sonra durarak yerini güneşli bir havaya bıraktı. Ancak, Beyşehir’de öğle saatlerinde kar yağışı yeniden başladı.
Yorum Yazın