TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bir babanın acı feryadı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde doğuştan kalbi delik olan 9 aylık bebek, tedavi olabilmek için hayırseverlerin yardımını bekliyor.
Bir babanın acı feryadı!

İşsiz olduğunu söyleyen baba Mahmut Fidan, evladı Bayram Onur’un tedavisi için yardım beklediğini belirtti. Birisi 6 yaşında, diğeri 9 aylık olan iki çocuk babası 40 yaşındaki Mahmut Fidan, "Son 8.5 aydan bu yana yol inşaatında çalışıyordum. 4 aydan beri maaş alamadığım için işi bıraktım. Birisi 6 yaşında, diğeri 9 aylık iki çocuğum var. Eşim Emine ile birlikte çocuğumuzu doktora götürdük, yapılan doktor kontrolünde 9 aylık bebeğim Bayram Onur’un kalbinin delik olduğunu öğrendik. Çocuğumuzun iyi olması için sürekli Denizli'de bulunan hastaneye götürmek zorundayız.

Şu anda oğlumuz özel mamalarla besleniyor. İşsiz olduğum için şu anda çocuğuma mama alamamaktayım. İlçede borcumun olmadığı eczane ve esnaf kalmadı, sokağa çıkamaz hale geldim. 4 ve 18 Aralık 2012 tarihinde doktora götürmem lazımdı, götüremedim. En son kontrolde sağ olsun Kaymakamımızın yapmış olduğu 150 TL ile gidebildik. Kiramı bile ödeyemiyorum. Yetkililere sizlerin aracılığı ile sesleniyorum. Çocuklarım ve eşime bakabilmek için sosyal yardım değil, iş istiyorum" diye konuştu.

Fidan, 7 gün içinde ödeme yapmaz ise evine icra geleceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın