TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Bu da Zonguldak Tarzan'ı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan bir kişi, eksi 5 derece soğuğa aldırmadan üzerinde sadece şortu ile karda yüzmeye çalıştı.
Bu da Zonguldak Tarzan'ı
CRA - Kdz. Ereğli ilçesi Yaraşlı Yörük köyünde yaşayan 34 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Ferdi Çelebi, üzerinde sadece şortla karda yüzmeye çalıştı. Üzerindeki elbiseleri çıkartıp denize girer gibi beyaz karların içerisinde balıklama atlayan Çelebi, eksi 5 derece soğuğa aldırmadı. Çelebi, sağlıklı ve zinde kalmak için her yıl kar banyosu yaptığını dile getirdi.
Çelebi, "Yoğun istek üzerine 3 Ocak 2016’da tekrar beraberiz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kar banyosunu bu yıl da tekrar ediyoruz. Sağlıklı ve zinde kalmak için senede bir kez tekrarladığım şeyi fotomontaj iddialarına karşı tekrar yapıyorum. Duyduğum kadarı ile bazıları yaptığım iş için deli diyormuş. Ben deli değilim. ’Hasta olacaksın’ diyorlar. Hasta olmuyorum. Sadece sağlıklı kalmak için bunu yapıyorum. Doğu’da eksi 40 derece nöbet tutan askerlerimizi, ayrıca Sarıkamış’ta 90 bin askerimizin donarak öldüğünü, bu soğukta karayolları ve belediyelerde çalışan işçileri düşündükçe benim yaptığım ufak ve basit bir şey. En fazla 5 dakika sonra eve gidip kaloriferin başında çayımı yudumlayacağım. Saatlerce nöbet tutan ve çalışan tüm işçilere selam olsun" dedi.
Bir otomotiv firmasında çalışan Ferdi Çelebi’nin karda yüzme anları yakınları tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan görüntüler tıklanma rekoru kırıyor.
Yorum Yazın