TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Büyükşehirden vatandaşlara dev ekranda ilk kez derbi keyfi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, açık hava etkinlikleri kapsamında vatandaşlara bir ilki yaşatarak 'Arabada Derbi Keyfi'ni yaşattı.
Büyükşehirden vatandaşlara dev ekranda ilk kez derbi keyfi
Sosyo-kültürel belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu oynanan dev derbi keyfini vatandaşlara yaşattı. ‘Arabada Derbi Keyfi’ etkinliği İstiklal Marşı ve Azerbaycan Milli Marşı ile başladı.

Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen arabada derbi keyfine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yeni normalleşmeye uygun derbi etkinliğine katılan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından bayrak, maske ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Süper Lig’in ezeli rakiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe’nin karşılaşmasını dev ekranlara yansıtılıp vatandaşlarla buluşturan dev derbi berabere sona erdi.

Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından dev ekrana yansıtılan dev derbiyi arabalarında izleyen vatandaşlar organizasyondan memnun kaldıklarını dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine teşekkür etti.
Yorum Yazın