TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Cemiyet hayatı, Alp Şen 'iyilik' projesinde buluştu

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen’in torunu Alp Şen adına gerçekleştirilen 'Alp Şen İyilik Projesi'ne destek programı düzenlendi. Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katıldığı programda projeye destek amacıyla hediyelik eşyalar satışa sunulurken, Alp Şen’in okul arkadaşlarının Alp Şen’le ilgili anılarını paylaşması davetlileri duygulandırdı.
Cemiyet hayatı, Alp Şen 'iyilik' projesinde buluştu
İSTANBUL / İHA - Mayıs ayında trafik kazasında hayatını kaybeden Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen’in 17 yaşındaki torunu Alp Şen adına başlatılan “Alp Şen İyilik Projesi”ne destek yemeği düzenlendi. İstanbul Raffles Otel’de Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Alp Şen Vakfı işbirliği ile düzenlenen davete Alp Şen’in dedesi Süha Tanık, halası Suzan Şen’in yanı sıra cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

ARKADAŞLARININ ANILARI DAVETLİLERİ HÜZÜNLENDİRDİ
Mayıs ayında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Alp Şen’in anısına başlatılan “Alp Şen İyilik Projesi” ilik naklinde yaşanan sorunlara çözüm bulmak ve ilik doku analizleri için kaynak yaratmayı amaçlıyor. Düzenlenen davette Hematoloji Bilim dalı Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan yaptığı sunumla katılımcıları ilik nakli hakkında bilgilendirdi. Alp Şen’in biyoloji öğretmeni Ceyda Yılmaz ve Alp Şen okul arkadaşları Alp Şen ile yaşadıkları anıları paylaşırken salonda duygu dolu anlar yaşandı.

“ANNE VE BABA OĞULLARININ ADINI VAKIFLA YAŞATACAK”
Hayat Paylaşım Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Monik İpekel Alp Şen Vakfı’nın yaşaması için herkesin destek olacağını ve projenin önemli bir proje olduğunu belirterek, “Türkiye’nin başka gerçekleri varken neden bunu kurduk. Bunun bende bir gönüllüsüyüm. Bizler Alp Şen’i ışıklarla uğurladık. Anne babasının okulda başlattığı proje için onun adına bu vakfı kurdu. Sırf oğlunun adını yaşatmak için. Gerçekten çok güzel bir proje oldu. Burada geçen yıldan bu yana iki bin tane aranan kit’in 900 tanesini bu gençler yaptıkları şeylerle esasında buldular” dedi.

“PROJE, BİR HAYIR İŞİ”
Vakfın yapacağı projeleri dile getiren Monik İpekel, “Gerçekten ilik arayan tüm dünya, uluslararası anlamda hem Türkiye’deki hem de diğer Türkiye’deki ilik dışarıda bulunuyorsa onunla ilgili bir bağlantı içerisinde olacak. Bu bir hayır işi. Bu gerçek bir sağlık işi. Allah kimsenin başına vermesin. Ateş her zaman düştüğü yeri yakar. Ailesi için böyle bir sıkıntı olan insanın bu projeye gerçekten önem vermesi ve destek vermesi gerektiğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Davette projeye destek olmak amacıyla çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Program sonrasında Alp Şen’in dedesi Süha Tanık ve Hayat Paylaşım Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Monik İpekel tarafından konuşmacı Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan’a plaket takdim edildi.
Yorum Yazın