TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 22. Anaokulunu Manavgat'ta açıyor

Türkiye’de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 22. anaokulunu Manavgat Yunus Emre İlköğretim Okulu bahçesinde açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 14 Haziran’da yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak. Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya ve Bursa'da anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni okulun açılışını 14 Haziran 2014 Cumartesi günü Derneğin Başkanı Gülben Ergen ve Başkan Yardımcısı Elvan Oktar'ın katılımıyla gerçekleştirecek.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği 22. Anaokulunu Manavgat'ta açıyor
ANTALYA / İHA - Anaokulu yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Muazzez -Abbas Tanrıverdi Anaokulu açılış töreninin ardından okul Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak. Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip okulun iç donanım malzemelerinin taşınmasına, Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Derneğin, sponsorların ve bağışçılarının desteğiyle gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete girmek üzere yeni okullar açmak için çalışmalarına devam ediyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Hakkında
Çocuklar Gülsün Diye Derneği, daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak olan ilk ve tek sivil toplum kuruluşu olarak biliniyor. Gülben Ergen’in başkanlığını, araştırmacı Elvan Oktar'ın da başkan yardımcılığını üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Derneği, bağışlar ve sponsorluk çalışmaları sayesinde yaptırdığı anaokullarını, 22 Ekim 2011 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlamaktadır.
Yorum Yazın