TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Çocuklarımla beraber zor durumdayım

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinde ikamet eden ve evinde yemek pişiremediği için ailece aç halde yatağa girdiklerini aktaran Ayzit ailesinin dramının basına yansıması üzerine harekete geçen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ailenin gıda ve temel ihtiyaçlarını karşıladı.
Çocuklarımla beraber zor durumdayım
Diyarbakır / Mehmet Yasin ASLAN -  Evde çalışacak kimse olmadığı için geçinemediklerini belirten 39 yaşındaki anne,”Fakir fukara babası olarak bildiğimiz Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu sesimizi duydu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ayşe Ayzıt’ı telefonla arayan Başkan Beyoğlu,”Ailemizin acil ihtiyaçlarını karşıladık. İlk fırsatta bizzat ziyaret ederek elimizden ne gerekiyorsa yerine getireceğiz” diye konuştu.

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinde ikamet eden ve evinde yemek pişiremediği için ailece aç halde yatağa girdiklerini aktaran Ayzit ailesine Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu sahip çıktı.

Basında yer alan haberler üzerine harekete geçen eşinden ayrı olarak 3 çocuğu ile birlikte zor koşullarda hayata tutunmaya çalışan Ayşe Ayzıt’a ulaşarak gıda ve temel ihtiyaç ürünleri desteğinde bulundu.

5 Nisan Mahallesi’nde eşinden ayrı olarak 3 çocuğu ile beraber tek gözlü evde yaşayan Ayşe Ayzıt’ı ziyaret eden belediye ekipleri, Başkan Beyoğlu’nun talimatıyla temin edilen gıda ve temel ihtiyaç ürünlerini takdim etti.

“Çocuklarımla Beraber Zor Durumdayım”
Evde çalışacak kimse olmadığı için geçinemediklerini belirten 39 yaşındaki anne Ayşe Ayzıt,fakir fukara babası olarak bildiği Başkan Beyoğlu’nun sesini duyarak destek olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Beyoğlu ile telefonda görüşen Ayzıt,”3 çocuğum da küçük ve öğrenci. Gündelikçi olarak evleri temizleyerek çocuklarımı geçindirmeye çalışıyordum. Fakat şimdi sağlık sorunlarından onu da yapamıyorum. Kimi zaman yatağa aç girme tehlikesi yaşıyoruz. Hüseyin başkanın bu konularda duyarlı olduğunu biliyordum,Allah razı olsun duyar duymaz hemen bizimle iletişime geçti ve gıda desteği ulaştırdı. Kendisine dua ediyoruz. Şehir dışında olduğunu belirterek döner dönmez ziyarete geleceğini söyledi. Çocuklarımı iyi koşullarda yetiştirmek istiyorum” dedi.

“Vatandaşımızın Bu Durumda Olmasına Gönlümüz Razı Olmaz”
Anne Ayşe Ayzıt’ı telefonla arayan Başkan Beyoğlu,şehir dışında olduğu için olayı basından takip ettiğini belirterek Diyarbakır’a döndükten sonra aileyi ziyaret edeceğini dile getirdi. Beyoğlu,”Haberi okurken çok üzüldüm. “Çocuklarım yatağa aç giriyor” ifadesi çok etkiledi. Buna gönlümüz ve vicdanımız razı olmaz.Bugüne kadar bir çok vatandaşımıza yaptığımız gibi burada da zaman kaybetmeden harekete geçerek kendisine ulaştık. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile göreve geldikten sonra başlatmış olduğumuz gönül seferberliğinde tüm vatandaşlarımıza ulaşarak sorun ve mağduriyetlerini gidermeye devam edeceğiz. Bu ailemizi de inşallah ilk fırsatta ziyaret ederek gerekli moral ve desteği sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın