TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

DBB beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle kriz masası kurdu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu gece 02:00 ila sabah 06:00 arası beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle kriz masası oluşturdu.
DBB beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle kriz masası kurdu
Vali Münir Karaloğlu’nun talimatıyla bu gece 02:00 ila sabah 06:00 saatleri arasında yoğun olarak beklenen kar yağışına karşı meydana gelebilecek buzlanma ve don olaylarına hızla müdahale etmek için Genel Sekreter Ayhan Kardan Başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı, Zabıta Daire Başkanlığı, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve AFAD’ın katıldığı kriz masası oluşturuldu.

Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunan ana arterlerde Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığınca tuzlama ve kar temizliği yapılırken, olası olumsuzluklara karşı İtfaiye, Zabıta, Karayolları ve AFAD ekipleri teyakkuzda bekleyecek.

24 saat boyunca görev başında olacak kriz masası vatandaşlardan gelen ihbar ve taleplere anında cevap verecek.

Olumsuz durumlar için Alo 153 7/24 vatandaşın hizmetinde Vatandaşlar, meydana gelebilecek olumsuz durumları tüm ekipleriyle sahada olan Büyükşehir Belediyesinin Alo 153 hattına bildirebilecek.
Yorum Yazın