TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Demir İnşaat, Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetiştiriyor

İnşaat sektöründe uygulamaları ile adından söz ettiren Demir İnşaat, Minopolis İstanbul ‘Eğitlence’ şehrinin ‘İnşaat Merkezi’nde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. 4 yaş ve üzeri çocuklara oyun oynarken inşaat sektörünü öğreten ve sevdiren Demir İnşaat, fark yaratan sosyal sorumluluk çalışmasıyla, ‘Z Kuşağı’nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendiriyor.
Demir İnşaat, Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetiştiriyor
İSTANBUL / İHA - Demir İnşaat, hayata geçirdiği konut projelerinin yanı sıra, sektörde fark yaratan çalışmaları ile sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayından bu yana Minopolis İstanbul ‘Eğitlence’ şehrinin ‘İnşaat Merkezi’nde çocuklara inşaatı sevdiren Demir İnşaat, çocuklara, oyun oynarken inşaat ve dekorasyon yapmanın inceliklerini öğretip inşaat sektörü hakkında bilgi veriyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Minopolis’te yer almalarının başlıca amacının geleceğin mimar ve mühendisleriyle bir arada olmak olduğunu dile getirirken sözlerine şu şekilde devam etti: “Projeler üreterek kentleri güzelleştiriyor ve yeni yaşam alanları kazandırıyoruz. Minopolis’te bunu bir adım ileri taşıdık. Sosyal sorumluluğumuzun gereği olarak burada, çocuklarımızın hayallerini de güzelleştiriyoruz. Bu, geleceğe yaptığımız bir yatırımdır. Bugünden inşaat sektörünün gelecekteki mimar ve mühendislerini standımızda ağırlıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

MİNOPOLİS’TE “EĞİTLENCE” İLE ÇOCUKLAR HEM OYNUYORLAR HEM ÖĞRENİYORLAR
Demir İnşaat’ın Minopolis’teki standında çocuklar inşaatçılık ile ilgili pratik yaparken, zemin döşeyip alet ve makine kullanıyorlar. Özel eğitmenler eşliğinde güvenlik kurallarına uyarak yapılan bu çalışmalarla çocuklar inşaatı deneyimleme fırsatını buluyorlar. Çocuklara verdiği önemi bu çalışmayla ortaya koyan Demir İnşaat, yarının büyükleri olan çocuklara temas edip onlara eğitici faaliyetler yaptırma bilinciyle, inşaat sektörü hakkında oyunun içinde bilgi verecek, onlara sektörü sevdirecek bir uygulamaya da Minopolis ile birlikte imza atıyor.
Yorum Yazın