TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Deprem anında yaşanan panik

Merkez üssü Karadeniz açıkları olan 4.8 büyüklüğündeki deprem Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde de hissedildi. Depremin yaşandığı dakikalarda bir çay bahçesinde oturanların kısa süreli yaşadığı panik anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Deprem anında yaşanan panik
İHA - Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Karadeniz’de 11.4 kilometre derinlikte saat 11.18’de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde de hissedildi. Yaklaşık 10 saniye süren sarsıntı sırasında bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Yaşanan panik anı ise bazı işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kdz. Ereğli ilçesinde depremin oluşturduğu sarsıntı sırasında bir çay bahçesinin önce güvenlik kameraları sallandı, ardından sarsıntıyı hisseden vatandaşların masalarından kalkarak ne olduğunu anlamaya çalıştıkları görüldü. Görüntülerde ayrıca yaşlı bir vatandaşın yaklaşık 10 saniye boyunca sallandıktan sonra yerinden kalkıp iş yerinden dışarı çıkmaya çalıştığı gözlendi.

İlçede yaşanan sarsıntı sırasında herhangi bir yaralanma yada maddi hasarın oluşmadığı belirtildi.
Yorum Yazın