TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

DEVA Partisi'nden İnebolu ziyareti

DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanı Hüseyin Canal ve teşkilatı İnebolu'da Esnaf ve STK'ları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
DEVA Partisi'nden İnebolu ziyareti
İrfan Salcı - Demokrasi ve Atılım Partisi Kastamonu Teşkilatı İnebolu’da Kurum, Esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi. DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanı Hüseyin Canal, İl Başkan yardımcısı Mustafa Günaydı, İnebolu İlçe Başkanı Uğur Ergün, Merkez İlçe Başkanı Vedat Musaoğlu ve İl yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Kulaoğlu, Şevket Yılmaz ve Mustafa Zengin ile birlikte İnebolu Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri, İnebolu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çakılcı ve İnebolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çömlekçioğlu’nu makamlarında ziyaret ederek devamında İnebolu yerel basın ziyaretlerinde bulundular.



Ziyaretlerden sonra İnebolu esnaflarını gezen Hüseyin Canal ve teşkilatı, esnafın sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi. Ziyaretlerin ardından konuşan Canal;
“Halk perişan halde. İnsanlar hayati ihtiyaçlarını alırken bile güçlük çekiyorlar. Ülkenin kötü yönetilmesi sonucu olarak oluşan ekonomik kriz ve üzerine gelen korona salgını, halk ve esnaf iflas derecesine gelmiş durumda. Esnaf, gün geçtikçe faizlenen kredi borçlarını, dükkan kiralarını ve vergileri ödeyecek gücü kalmamış. Bir an önce esnafa kira desteği, kredilerin faizsiz ve ilk yıl ödemesiz bir şekilde uzun vadeye yayılarak ödenmesi sağlanmalıdır.” dedi.

Yorum Yazın