TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Diyarbakır'da bayram alışverişinin kalbi Sakarya Caddesi'nde atıyor

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun girişimleriyle iki yıl önce sokak ve cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılarak modernize edilen Diyarbakır’ın günlük ticaretteki kalbi Sakarya Caddesi, belediye tarafından sağlanan düzen ve şık görüntüsüyle Kurban Bayramı öncesinde her gelir grubundan vatandaşın rağbet ettiği açık alan alışveriş merkezi haline geldi.
Diyarbakır'da bayram alışverişinin kalbi Sakarya Caddesi'nde atıyor
Bölgedeki esnafları ziyaret ederek alışverişe gelen vatandaşlarla samimi ve neşeli sohbetler gerçekleştiren Başkan Hüseyin Beyoğlu,”Bu güzel caddemizin vatandaşlarımızın rahatlıkla alışveriş ve yine esnafımızın huzur içerisinde iş yaptığı bir bölge haline gelmesinden dolayı son derece mutluyuz.” dedi.

CADDENİN HUZURU BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SAĞLANIYOR
Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi sınırları içerisinde yer alan tarihi Sakarya Caddesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kentte alışverişin kalbinin attığı bölge haline geldi. Her gelir grubundan vatandaşın bütçesine hitap eden giysi ve temel ihtiyaç ürünlerinin görücüye çıktığı caddenin belediye tarafından modernize edilerek ferah ve huzur veren bir görüntüye kavuşması bölgede bulunan esnaflar kadar alışverişe aileleriyle beraber gelen vatandaşları da memnun ediyor. Bağlar Belediyesi zabıta ekipleri aracılığıyla caddenin düzen ve huzurunu sağlıyor. Vatandaşları ve esnafları rahatsız eden şikayetlere anında müdahale ediliyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla görevlendirilen ekipler günün her saatinde denetim ve kontroller gerçekleştiriyor.

BAŞKAN BEYOĞLU, BAYRAM ÖNCESİNDE MEMNUNİYET TURUNDA
Başkan Hüseyin Beyoğlu, bayram öncesinde zabıta ekipleriyle beraber caddede huzur ve memnuniyet turuna çıktı. Esnafları ziyaret ederek sorun ve talepleri olup olmadığını soran Beyoğlu, alışverişe gelen vatandaşların da çeşitli konulara ilişkin görüşlerini aldı.

Vatandaşlarla neşeli sohbetler gerçekleştirerek eski bayramlar üzerine nostalji yapan Başkan Beyoğlu, caddenin modernize edilmesinin günlük alışverişe rahat nefes aldırdığını söyledi. Beyoğlu, ”Vatandaşlarımızın huzur içerisinde alışveriş, esnafların da sağlıklı koşullarda iş yaptığına şahit olmak bizi memnun etti. En küçük şikayet ve talepleri bile değerlendiriyoruz. Biz milletimizin huzuru için buradayız. Bayram alışverişinin huzurlu şartlarda yapılması için her türlü önlemi almış durumdayız. Bütün vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla gelip alışverişlerini yapıyor.” dedi.
Yorum Yazın