TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Edremit’te CHP’li başkan, İYİ Partiyi ziyaret etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Millet İttifakı’nın adayı olarak Edremit Belediye Başkanı seçilen CHP’li Selman Hasan Arslan, İYİ Parti Edremit İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Edremit’te CHP’li başkan, İYİ Partiyi ziyaret etti
İHA - CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın adayı olarak seçimlere giren ve Edremit Belediye Başkanı seçilen CHP’li Selman Hasan Arslan, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kaabulut’u ziyaret etti.
İYİ Parti yönetimine seçim sürecinde gösterdikleri çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Başkan Arslan, “Genel Başkanlarımızın oluşturduğu bu birlikteliği yerelde güzel bir şekilde uygulayarak seçimlerden başarı ile çıkmayı başardık. Bu birlikteliğe katkı koyan tüm CHP’li ve İYİ Parti’nin değerli ilçe başkanlarından her iki partinin kadın ve gençlik kollarımıza kadar tüm üyelerimize ve bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimlerde oluşturduğumuz bu güzel birlikteliği şimdi hizmet alanında da sürdüreceğiz. Ortak akılla, birlikte Edremit’imize hak ettiği güzel hizmetleri kazandırabilmek için çalışacağız” dedi.
İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Mehmet Emin Karabulut’ta ziyaret nedeniyle teşekkür etti, Başkan Hasan Arslan’a görevinde başarılar diledi. “Söz konusu ülkemize, Edremit’imize ve vatandaşlarımıza hizmet olunca birlikte beraberce çalıştık ve başarılı olduk. Bundan sonra Edremit’imize hizmet için Hasan Başkanımızın yanında olacağız” dedi.
Yorum Yazın