TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Elif Ece’yi kaybettik

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, Spinal Müsküler Atrofi (SMA Tip 1) hastası Elif Ece, bu sabah saat 06.00 sıralarında hayatını kaybetti. Aynı hastalık nedeniyle iki çocuklarını kaybeden Ümit ve Emine Küçüközcü çiftinin 3. çocukları Elif Ece de de aynı hastalığın çıkması üzerine hayatları kabusa dönmüştü.
Elif Ece’yi kaybettik
İHA - Spinal Müsküler Atrofi (SMA Tip 1) hastası olan Küçüközcü ailesinin minik kızları Elif Ece, 2. doğum gününü geçen Şubat ayında Turgutlu protokol eşlerinin ziyaretiyle kutlamıştı. Küçüközcü ailesinin mutlulukları kızlarının 2’nci yaş gününde çekilen fotoğraflarda kaldı. Dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Elif Ece, buradan İzmir Tepecik Araştırma Hastanesine sevk edildi. Elif Ece’nin yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah saat 06.00 sıralarında kalbi durdu ve hayata gözlerini yumdu. Aynı hastalıktan dolayı 3’ncü çocuklarını kaybeden Küçüközcü ailesinin dramı yürekleri burktu.

Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü’nün eşi doktor Arzu Günlü, Belediye Başkanı Serhat Orhan’ın eşi Türkan Orhan ve Seramiksan Şirketi sahiplerinden Bilgehan Demirdöver’in eşi Okşan Demirdöver, Elif Ece’yi sıklıkla ziyaret ederek aileye manevi anlamda oldukça destek olan isimlerin başında geliyorlar.

Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü’nün eşi Turgutlu Evde Bakım Hizmetleri Sorumlu Hekimi doktor Arzu Günlü, şöyle konuştu: “Beklenen bir sonuç olmasına rağmen küçücük bir bebeği, çok alıştığımız bir yavrumuzu kaybettik. Biz bu kadar üzülmüşken ailenin durumu daha acı ancak Elif Ece’nin annesi bu zor süreçte büyük bir fedakarlık ve özveri gösterdi. Annenin bebeğini 1 gün fazla yaşaması için gösterdiği çaba bize çok şey öğretti. Hepimizin başı sağolsun.”

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan’ın eşi Türkan Orhan ise; Elif Ece’ye çok alıştıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ölüm haberini almam en az beni ailesi kadar üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, bu meşakkatli hastalık döneminde takdire şayan bir mücadele veren anne ve babasına da baş sağlığı diliyorum”

Geçen Şubat ayında 2’nci doğum gününü kutlayan Elif Ece’nin annesi Emine Küçüközcü’nün söylediği sözler halen akıllarda kaldı. Emine Küçüközcü, küçük kızına ithafen şöyle demişti: “Canım kızım yanımda olman sana dokunabilmek kokunu hissetmek bile bana yeter. Yeter ki yanımda kal hep bizimle kal bir tanem seni çok çok seviyorum. Sen benim Allah’tan gelen hediyemsin. Rabbimin emanetisin bana. Sen biriciğimizsin. Canım yavrum seni çok seviyorum.”

TURGUTLU ELİF ECE'Yİ ÇOK SEVMİŞTİ
Hayata gözlerini yuman Elif Ece, Turgutlulular tarafından çok sevilmiş ve Turgutlu’nun maskotu haline gelmişti. Elif Ece’nin vefatı Turgutlu’da büyük üzüntü oluştururken, cenazenin Küçüközcü ailesinin memleketi Bilecik’e bağlı Bozüyük ilçesinde yarın öğle namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Yorum Yazın