TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Eş başkanlar Işık ve Turhan, cumhuriyet caddesi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi

Siirt Belediyesi Eş Başkanları Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan Cumhuriyet Caddesi esnafı ile bir araya gelerek, esnafla kahvaltı yaptılar. Sohbet ve görüş alışverişinin yapıldığı kahvaltıda Siirt'te yapılan çalışma ve projeler hakkında esnafa bilgi veren Eş Başkanlar, esnafın taleplerini de dinledi.
Eş başkanlar Işık ve Turhan, cumhuriyet caddesi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi
İnternet Haber Servisi - Cumhuriyet Caddesi esnafının daveti üzerine çarşı esnafı ile kahvaltı programında bir araya gelen Siirt Belediye Eş Başkanları Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan’a Belediye birim müdürleri de eşlik ettiler.

Samimi bir havada geçen kahvaltıda cumhuriyet caddesi esnafları talep ve isteklerini Eş Başkanlara ilettiler. Esnafın talep ve isteklerini tek tek dinleyen Eş Başkanlar gerekli talimatları birim müdürlerine ilettiler ve çalışmaların yakın zamanda başlayacağını belirttiler.

Cumhuriyet Caddesi esnafı kahvaltı programlarına katılımlarından dolayı Belediye Eş Başkanları Berivan Helen Işık, Peymandara Turhan’a teşekkür ettiler.

Kahvaltı programından sonra Belediye Eş Başkanları Berivan Helen Işık, Peymandara Turhan Cumhuriyet caddesi ve özgen caddesindeki esnafları ve vatandaşları da ziyaret ederek talep ve isteklerini dinlediler.
Yorum Yazın