TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Esnaf derdini CHP Van İl Başkanı İlvan'a anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanı Hakan İlvan, kent esnafının sorun ve sıkıntılarını dinledi. İlvan, "Daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız. Halkın bize yaklaşımı çok iyi. Umutları Cumhuriyet Halk Partisi’dir." Dedi.
Esnaf derdini CHP Van İl Başkanı İlvan'a anlattı
Geçtiğimiz günlerde CHP Van İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adayı olmak üzere istifa eden Seracettin Bedirhanoğlu'nun yerine İl Yönetim Kurulu tarafından Hakan İlvan Başkanlığa seçilmişti. İlvan, ilk iş olarak teşkilatıyla birlikte kısa süre önce parti binasının taşındığı Vali Mithat Bey Mahallesi'ndeki komşu esnafı ziyaret etti. Ziyarete İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Tuşba İlçe Başkanı Şükrü Şahar, CHP Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan, CHP Tuşba Gençlik Kolları Başkanı Mesut Delen ve çok sayıda partili eşlik etti.

Esnaflar özellikle yaşanan ekonomik krizden dolayı artık iş yapamaz duruma geldiklerini ve girdi fiyatlarının çok yüksek olduğunu belirterek, bir an önce sorunların çözülmesini istedi. İlvan, esnafların yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek, yaşanılan sorunlarla ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“BÜTÜN HALKIMIZIN BİZİMLE OLMASINI İSTİYORUZ”
Gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Van İl Başkanı Hakan İlvan, "Gördüğümüz kadarıyla esnafımız gerçekten zor durumda. Düşen alım gücünden sonra esnafın dayanacak gücü kalmadı. Kredi bataklarında esnafımız mücadele ediyor. İktidar sürecimizde bu sorunların çözülmesi için genel merkezimizde çalışmalar sürüyor. Bizde kendi ilimizde bu çalışmalara destek olmak için esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bu süreci iyi bir şekilde geçirip seçimden sonra da bu sorunların hepsini çözeceğimize inanıyoruz. Bütün halkımızın bizimle olmasını istiyoruz." Dedi.

“UMUTLARI BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”
İlvan, CHP'nin iktidarmış gibi çalışmalarını sürdürdüğün ifade ederek, "Esnafımız birçok sorunla mücadele ediyor. Özellikle faturalar ödemekte ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bizde bu sorunların farkındayız ve bu sorunlarla ilgili yaptığımız çalışmaları esnaflarımızla paylaştık. Kısa bir süre içerisinde hepsi de bitecek. Daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız. Halkın bize yaklaşımı çok iyi. Umutları Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bizde bu umutlarını boşa çıkarmayacağız. Bu süreci de en iyi şekilde geçirmeyi planlıyoruz." Diye Konuştu.
Yorum Yazın