TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.113
  • Altın 2238.485
  • BIST 100 8753.67
  • Genel

Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyon toplantısı

Bilecik Valisi Bilal Şentürk başkanlığında Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyon toplantısı yapıldı.
Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyon toplantısı
İHA - Vali Şentürk, Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde sunulan ’Evde Sağlık Hizmetleri’nin sağlıkta kalite standartları (SKS) çerçevesinde değerlendirme ve iyileştirme çalışmalarının yapılabilmesi amacıyla yapılan değerlendirme komisyon toplantısında, Bilecik’in butik bir şehir olmasının en büyük avantajının her noktaya ve herkesime kolaylıkla ulaşabilme imkanının bulunması olduğunu söyledi.
Bilecik genelinde yalnız yaşayan insanın bulunduğunu ve 800’e yakının da evde sağlık hizmeti aldığını anlatan Vali Şentürk, “Mahallemizde ve köylerimizde yani sorumluluk alanımızda sahipsiz, kimsesiz ve bakılmayan bir insan kalmamalı. Bunlara çözüm üretme noktasında sağlık hizmetlerini sağlık müdürlüğümüz evlerde hizmetlerini veriyor ama bizlerde birlikte çalışarak, kimsesiz vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. Özellikle sosyal hizmetler noktasında sağlık başta olmak üzere temel ihtiyaçlarını gidermeye dönük yardımcı olmalıyız. Bu sorumluluğu hep birlikte alalım. Bunun hem manevi hazzı çok büyük, hem sosyal sorumluluğu çok büyük.Taşıdığımız görevler itibariyle yapmamız gerekenler bunlar. Güler yüzlü, sevecen insan olmalıyız. Önemli olan o sorumluluktan pay alma ihtiyacını hissetmeliyiz. Aynı amaçla kalbi atan insanlar olursak bu ilde çözemeyeceğimiz hiçbir şey olmaz. Hepimiz mutlu, verimli ve birbirimize faydalı oluruz. Her yönüyle örnek bir il oluruz” ifadelerine yer verdi.
İl Sağlık Müdürü Kadir Keskin de sosyal statüsü ne olursa olsun her insanın sağlık hizmetine bir şekilde ihtiyacının bulunduğunu anlatarak, evde sağlık hizmetlerinin işleyişi konusunda sunum yaptı.
Yorum Yazın