TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Evlat nöbeti tutan baba Aydın CHP'yi nefretle kınıyoruz

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır İl binası önündeki evlat nöbeti 1107. gününde devam ediyor.
Evlat nöbeti tutan baba Aydın CHP'yi nefretle kınıyoruz
Mehmet Aslan - Diyarbakır HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan anne ve babalar 1103 gündür eylemlerine; Diyarbakır, Van, Hakkari, Şırnak, Muş ve İzmir illerinde devam ediyor. Bugüne kadar toplam 303 aile katildi 37 çocuk teslim oldu.

Türkiye'nin her şehrinden gelip Diyarbakır HDP il binası önünde bekleyen aileler 3 Eylül 2019'da başlamışlardı. Eyleme Diyarbakır'dan oğlu Özkan Aydın için katılan baba Süleyman Aydın "3 yılımız bitti 4 .yılımıza giriyoruz bakın CHP bir kez daha kirli yüzünü ortaya çıkardı CHP meclis üyesi diyor ki Diyarbakır sözde Kürdistan'ın parçasıdır ve buna Diyarbakır'dan hiç kimse tepki vermiyor Diyarbakır Türkiye Cumhuriyeti'nin parçasıdır CHP geçen günde HDP'ye bakanlık vereceğini söylüyordu. CHP artık HDP'nin sözcüsü olmuştur o yüzden biz artık çocuklarımızı CHP'den de isteyeceğiz gidip CHP genel merkezinin önünde de oturacağız buradan Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum dostların seni kırmaz çocuklarımızı PKK'dan iste" dedi.
Yorum Yazın