TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Evlat nöbetindeki aileler Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde 543 gündür evlat nöbetinde olan aileler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü kaldıkları çadırda üzerinde, ‘Nice mutlu yıllara Sayın Cumhurbaşkanımız’ yazdıkları pasta ile kutlayarak, aileler hazırladıkları pastayı ise kesmeden çocuk esirgeme kurumundaki çocuklara gönderdiler.
Evlat nöbetindeki aileler Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Mehmet Aslan - Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde 543 gündür evlat nöbetinde olan aileler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü kaldıkları çadırda üzerinde, ‘Nice mutlu yıllara Sayın Cumhurbaşkanımız’ yazdıkları pasta ile kutladılar.

Kutlama sırasında açıklama yapan ailelerden Celil Begdaş, ‘Bugün Cumhurbaşkanımızın 67’nci doğum günüdür. Cumhurbaşkanımız ailelerin her zaman yanında oldu. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Nice yıllara diyorum” dedi.

“Devletimiz dağda, bizlerde burada büyük bir mücadele veriyoruz”
Ailelerden Süleyman Aydın da, Cumhurbaşkanından her zaman razı olduklarını belirterek, “Eylemimiz ilk gününde beri bizleri yalnız bırakmayan ve çocuklarımızın geri gelmesi için büyük bir mücadele veren Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum günüdür. Bizlerde burada bulunan evlat nöbetindeki anne ile babalar olarak Göründüğü üzere Sayın Cumhurbaşkanımıza bu pastayı yaptık. Nice yaşlara diyoruz ve Allah Sayın Cumhurbaşkanımızı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin başından eksik etmesin. Biz Cumhurbaşkanımızdan çok razıyız Allah’ta onu başımızdan eksik etmesin. Bu pastayı da şehitlerimiz olduğundan dolayı kutlama yapmadığımızdan kaynaklı Sayın Cumhurbaşkanımızın adına Diyarbakır’da çocuk esirge kurumundaki çocuklara göndereceğiz. Allah razı olsun devletimizden ve bizlerde onlardan büyük güç alıyoruz. Devletimiz dağda teröristlerle mücadele veriyor, bizlerde burada terörist yandaşlarıyla büyük bir mücadele veriyoruz. Bizler sonuna kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz ve HDP ile PKK’dan korkmuyoruz. Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar ve çocuklarımızı da almadan buradan hiçbir yere gitmiyoruz” diye konuştu.

Ailelerden Fatma Akkuş ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü kutladıklarını ifade ederek nice yıllar diledi.

Yapılan konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan pasta çocuk esirgeme kurumuna verilmesiyle açıklama son buldu.
Yorum Yazın