TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Fernandes ile Almeıda müşterilerini bekliyor

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızları Fernandes ve Almeida’nın isimlerini siyah beyaz renklerdeki ikiz danalarına veren Şenol Mercan, Futbolcular Beşiktaş’ın yıldızıysa danalarım da pazarın yıldızı dedi
Fernandes ile Almeıda müşterilerini bekliyor
İHA - Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurban pazarlarındaki hareketlilik arttı. Renkli görüntülerin meydana geldiği pazarlarda satıcılar ilginç promosyonlarla da müşterilerinin ilgisini çekmeye çalışıyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin Tepecik’te oluşturduğu kurban pazarında satış yapan Şenol Mercan, Beşiktaş’ın Portekizli futbolcuları Fernandes ile Almeida’nın isimlerini verdiği ikiz danalarını almak isteyen müşterilere “taraftar promosyonu” adı altında indirim sunuyor. Simental cinsi danaların bir tanesini almak isteyen müşterilere fiyat 6 bin liradan açılıyor. Ancak Fernandes ve Almeida’yı’nın ikisini de almak isteyen müşterilere verilen fiyat 4 bin 500 liraya düşüyor.

Mercan, ikiz danaların kurban pazarının gözdeleri olduklarını söyleyerek, “Koyu Beşiktaşlılar bilirler. Fernandes olmadan Almeida olmuyor, Almeida olmadan da Fernandes olmuyor. Biz de ikiz danalarımızı birbirinden ayırmadan satmak istedik. Futbolcular Beşiktaş’ın yıldızıysa, danalarım da kurban pazarının yıldızları” diye konuştu.

Bu arada, Kurbanlıkların pazarlara indirilmesinin ardından Büyükçekmece Belediyesi ekipleri pazarlardaki denetimlerini arttırdı. Kurban pazarlarında 24 saat esasına dayalı olarak nöbet tutan zabıta ekipleri, meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek adına çalışmaları titizlikle devam ettiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kurban alışverişlerini hijyenik koşullarda yapmaları için gece gündüz çalışıyor. Kesim alanlarının hazırlıklarını da bir yandan sürdüren ekipler, vatandaşların kurban alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapmalarını sağlamak üzere kapsamlı bir çalışma sürdürüyor.
Yorum Yazın