TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Furkan Vakfı'ndan, Ankara ve Niğde'de konferans

Yıl boyunca Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde toplumu bilinçlendirmek amacıyla konferanslar düzenleyen Furkan Vakfı, şimdi de Niğde ve Ankara’da konferans düzenleyecek.
Furkan Vakfı'ndan, Ankara ve Niğde'de konferans
Fatma Güler - İSTANBUL / İHA - Yoğun ilgi gören programlarda, şiir, ilahi, sinevizyon ve sunumların ardından konuşmacı, katılımcılardan gelen soruları cevaplandırıyor.

Furkan Vakfı Başkanı Hasan Demir, “Furkan Vakfı olarak kurulduğumuz günden bu yana toplumun maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayacak, hayırda yarışacak öncü bir nesil yetiştirmeyi amaçladık. Bu kapsamda yüzlerce konferans, ilmi dersler, sohbetler, kardeşlik programları, hayır kermesleri ve farklı etkinlikler düzenledik. Son olarak Malatya’da ‘Hak Yolda Sebat’, Elazığ’da ‘Karanlıktan Aydınlığa’ konulu konferanslar düzenlemiştik. Toplumun ıslahı ve kötülüklerin engellenmesi için fertlerin mücadele etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda insanın en büyük düşmanı olan şeytanla mücadelesini anlatmak üzere 28 Kasım Cumartesi günü saat 18.30’da Niğde Mavi Köşk Düğün Salonunda ‘İnsanın Şeytanla Mücadelesi’ konulu konferans düzenliyoruz. Konferansımıza konuşmacı olarak Alparslan Kuytul Hocaefendi katılacaktır. Tüm halkımızı konferansımıza davet ediyoruz. Ayrıca konferanslarımız Kanal 5 televizyonundan, http://www.furkanvakfi.net ve http://www.tvfurkan.com adreslerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Programa katılamayanlar da canlı yayından izleyebilirler” dedi.

Demir, toplumun yarısını kadınların oluşturduğunu belirterek, "Toplumumuzun düzelebilmesi için sadece erkeklerin değil bayanların da, sadece yaşlıların değil gençlerin de mücadele etmesi gereklidir. Kadın kollarımız da konferanslar düzenlemektedir" dedi.

Ankara’da birer gün arayla kadınlar için iki konferans düzenleyeceklerini belirten Demir, "Her iki programa da konuşmacı olarak Semra Kuytul Hocahanım katılıyor. Raflarda tozlanmaya bırakılmış hayat rehberimiz olan Kur’an-ı Kerim’e bugün duyulan ihtiyacı hatırlatmak ve hayatların Kur’an’a göre şekillendirilmesi gerektiğini anlatmak üzere 27 Kasım Cuma saat 12.30’da Ankara-Sincan Çok Katlı Otopark’ta ‘Kuran’a Olan İhtiyacımız’ konulu bayan konferansı düzenliyoruz. Ertesi gün 28 Kasım Cumartesi saat 12.30’da ise Kocatepe Kültür Merkezinde ‘Müslüman’ın Hayatında İbadet’ konulu konferansı düzenliyoruz" dedi.
Yorum Yazın