TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Futbol sahalarını kaybedince tepkilerini yolu trafiğe kapatarak gösterdiler

Trabzon’un Boztepe mahallesinde çocukların kötü alışkanlıklardan korunması için yapılan ve otel inşaatı nedeniyle yıkılacak olan futbol sahası için mahalle halkının tepkisi sürüyor.
Futbol sahalarını kaybedince tepkilerini yolu trafiğe kapatarak gösterdiler
TRABZON /İHA -Trabzon’un Boztepe Mahallesi’nde bulunan ve 3 amatör kulübün kullandığı futbol sahası bir süre önce üst kısmında yapılan bir otel inşaatı nedeniyle kapatıldı. Ortalama 300 sporcunun antrenman yaptığı saha için mahalle sakinlerinden tepki geldi. Futbol sahasının yıkılmasına tepki göstermek için toplanan yöneticiler, mahalle sakinleri ve sporcular, ‘Alternatif Bir Saha İstiyoruz’, ‘Geleceğimizi Karartmayın’ şeklinde dövizler tutarak yolu trafiğe kapattılar.

Boztepe Mahallesi sakinleri adına bir açıklama yapan Barış Karadeniz, “Evet belki bu projeden ötürü bu sahanın bu projeye dahil edilmesi gerekiyordu lakin bu gençlerde ve kulüplerde düşünülerek alternatif bir futbol sahasının da yapılmasını yetkililerden bekliyoruz. Bir sahayı yok edince kulüplerimizi de gençlerimizi de yok edeceğinizi lütfen unutmayın ve bu sese kulak verin” dedi.

Genç sporcular ise, “Bu saha biz kötü alışkanlıklara bulaşmayalım diye yapıldı. Ama yıkılıyor, biz sokaklara dağılacağız. Başka bir saha istiyoruz” şeklinde konuştular.
Yorum Yazın