TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Göğebakan'ın amcasından Kılıçdaroğluna tepki

Kansere yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın amcası İsmail Göğebakan, CHP Genel Başkanı Kemel Kılıçdaroğlu’nun cenazeden 4 gün sonra kendisini aradığını, ancak telefonu açmadığını belirterek, 50 yıldır CHP’nin hamalıyım en acılı günümde yanımda olmadılar, CHP’den istifa ettim dedi.
Göğebakan'ın amcasından Kılıçdaroğluna tepki
İsmail Göğebakan, 50 yıldır CHP’ye hizmet ettiğini ancak CHP’nin, yeğeni Murat Göğebakan’ın cenazesine sahip çıkmadığını, en acı gününde yanlarında olmadığı gibi bir de cenaze üzerinden siyaset yaparak AK Parti’yi yıpratmaya çalıştığını söyledi. Göğebakan, kendisinin 50 yıldır CHP’nin hamalı olduğunu, ancak yeğenini toprağa verdiği gün CHP’yi de toprağa verdiğini ifade ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa nedenim şu. 50 yıldan beri CHP’nin hamalıydım ben. Benim en acılı günümde yanımda olmadıkları benim acımı paylaşma acizliğini gösterdiklerinden dolayı CHP’de olmamın bir esprisi kalmadığını düşünerek istifa ettim. Bu nedenle bana sanki bu evlat acısı gibi geldi CHP’nin tutumu. 50 yıldan beri ben CHP’liydim. Taki pazar gününe kadar. O büyük insan, Allah dostu sayın Recep Tayyip Erdoğan bize kucağını açmadı yüreğini açtı" dedi.

"KILIÇDAROĞLUNUN TELEFONUNU AÇMADIM"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cenaze toprağa verildikten 4 gün sonra aradığına dikkat çekerek şunları kaydetti:
"Sayın Kılıçdaroğlu benim telefonumu bir vesileyle birilerinden almış kimden almış bilmiyorum. Beni cenazeden 4 gün sonra aradı, ancak telefonu açmadım. Sonra yengemi aramışlar cenazeye katılamadıklarından dolayı 4 gün sonra özür dilemişler, çok yoğun olduklarını ifade etmiş. Başbakan Erdoğan o kadar işin içinde geliyor ancak bunlar gelemedi. En azından İstanbul’daki törene katılabilirdi. Ama onu da yapmadı. Bu partiye 50 yıl gece-gündüz çalışmış biri olarak bizi yıktı. Biz ailece 50 yıldır CHP’liyiz."

"ERDOĞAN’A BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUM"
CHP’nin tutumuna karşı Recep Tayyip Erdoğan’ın cenazeyi sahiplenerek omuz verdiğini belirten Göğebakan, "Beni Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması çok duygulandırdı. Zaten miting alanlarında da sürükle yeğenim için Fatiha istiyordu. Balkon konuşmasında da Fatiha istemesi beni çok etkiledi. Erdoğan Allah dostu. Recep Tayyip Erdoğan’a 77 milyon milletin önünde bir kez daha binlerce kez teşekkür ediyorum. Bir kez daha Allah dostu olduğunu kanıtladı" diye konuştu.
Yorum Yazın