TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Gökçe mahallesinde asfalt sevinci

“İlçemizin tüm mahallelerinde sorunlara karşı duyarlıyız.” diyen Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ilçede tüm mahallelere önem verdiklerini değinirken, “Sorunlara eğiliyor ve çözüyoruz. Bu düşünceler ile Gökçe Mahallemizin yollarının asfaltlanması için de çalışmalara başladık.” ifadesini kullandı.
Gökçe mahallesinde asfalt sevinci
Artuklu Belediyesi ilçede tüm mahallelerde etkin bir şekilde çalışmalar yapıyor.

Kırsal mahalleler de dahil olmak üzere 91 mahallenin sorunlarını çözmek için çaba veren Belediye, 5 ay içinde önemli çalışmalara imza attı.

İlçe merkezindeki mahallelerde olduğu gibi kırsal mahallelerin de sorunlarını bitirmek için harekete eden Belediye, Artuklu’nun en büyük kırsal mahallelerinden birisi olan Gökçe’de asfalt çalışmalarına başladı.

Yol çalışmaları nedeniyle Gökçe Mahallesi’nde bir program düzenlendi.

Programa Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın yanı sıra, 25 ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Sorunları bitiriyoruz

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Kırsal mahallelerimizin de sorunlarını bitireceğiz.” dedi.

Tutaşı, “Görevi devraldığımız 5 ay içinde neredeyse hiç durmadan çalıştık. Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dikkate alan bir yapıda sorumluluk alanımızdaki sorunları çözmeye devam ediyoruz. Özellikle hemşehrilerimizin yol konusundaki taleplerini dikkate alarak hareket ettik. Bu nedenle tüm mahallelerimizde yol çalışmalarına öncelik verdik. Diğer yandan kırsal mahallelerimizin yolları için de çalışmalara başladık.” diye konuştu.

Tüm mahallelerde devam edecek

Bu konuda ilçenin en büyük kırsal mahallerinden olan Gökçe’de de çalışmalara başlamanın heyecanını yaşadıklarını ileten Tutaşı şunları kaydetti:
“Geçtiğimiz günlerde kırsal mahallelerimizde yol çalışmalarına başlayacağımızın müjdesini vermiştik. Bunun ilk adımını Bakırkıre bölgemizde atmıştık. Şimdi ise ilçenin en büyük kırsal mahallelerinden birisi olan Gökçe mahallemizdeyiz. Burada çalışmalarımızı bitirerek vatandaşlarımızın istedikleri yolu hediye edeceğiz. Daha sonra Ortaköy Mahallemiz ve diğer mahalllerde çalışmalarımız hızlanarak devam edecek. Yaşanabilir bir Artuklu hedefiyle durmadan çalışacağız.”  dedi.

Konuşmaların ardından dualar ile yol çalışmalarına başlandı.

Yorum Yazın